Niin usein kun ollaan vain keretty.

Kaikki kuvat: Hilkka Keisala

Sylpyn kanssa viljellään nyt namia joka askeleelle että oppii semmosen hyvän jäljestystyylin. Innoissaan jäljestää aina mutta vauhti on sen verran kovaa että menee enemmän tai vähemmän sähläämiseksi touhu muuten.

Ollaan tehty sekä metsään että sitten pellolle jossa on koiran seuraaminen helepompaa kun meillä metsät ei ole mitään tasasta kangasta

Alussa aina enemmän on vauhtia ja saa pitää liinasta tiukemmin kiinni ettei juosta läpi mutta sitten meno rauhottuu ja alkaa näyttää oikein mainiolta  Joskus saattaa lopussakin tulla kovempi vauhti, liekö sitten haistaa kun sielä on vähän enemmän namia kasassa tai olenko minä sitten erilainen kun tiedän että pian jälki loppuu vaiko mikälie.

Aatullekin tehtiin pellolle joka askeleelle namitettu jäljen pätkä johon se ei ole ollenkaan tottunut  Se on tottunut jäljestämään täysiä loppuun jossa on palkka. Ja sen huomasi  Meinasi tukehtuminen koittaa kun oli niin kiire eteenpäin mutta piti kuitenkin syödä matkan varrella, varsinkin kun joku piti liinasta vastaan ettei päässyt täysiä. Mutta toinen oli niin hirmuisen tärkeänä ja pääasia että luuli tekevänsä jotain kamalan tärkeää.

Toiset odottaa että pääsisi jotain tekemään. Autossa uusi väliaikainen paikka kun talvirenkaat on vallanneet takaosan.

Aatu on saanut uuden lyhyemmän lookin.