Ensimmäiset treenit hallissa käyty kera Sylpyn, Johannan ja Figon.

Vähän on mietityttänyt kun kisoissa suurella todennäköisyydellä tulee rimat kuuteenkymppiin. Me kun ei olla niitä reenattu muutako aina vaan yksi sielä sun täälä. Mutta Johanna kertoi että me tehtiin möllikisoissa kuudenkympin rimat koko radalla.  Eikä niissä ollut mitään ongelmaa. Vaikeeta on vaan väännöissä. Mutta toivotaan että ykkösissä ei kauhiasti väännellä.

Mieleeni tuli sellainen este kuin okseri, näin kisojen kynnyksellä. Mutta unohdin sitä ottaa. Dääm. Alotettiin kepeistä. Pari lämmittelypujottelua jonka jälkeen kokeilu sitä toista puolta. Nyt mentiin ehkä pitemmälle kuin koskaan. Aivan niinkuin oltas menty yli tähänastisen ennätyksen, puolen välin. Nyt olin viksu enkä koittanut enää uudestaan ilman apua vaan mentiin kaksi onnistunutta otosta käsiavun kanssa. Välissä muutama meikäläisen sekoaminen alkumatkalla. Otettiin rengasta joka tulee kisoihin. Mä olen opettanut meidän toisella renkaalla. Mutta tässä toisessa ei ollut mitään onkelmaa, oikeestaan se näytti helpommalta ja varmemmalta. Aan kontakteja muutama kappale, palkka eessä.

Sitten tehtiin ihan uutta juttua. Laitettiin putki puomin ylösmenon alle. Koitin eka ihan jonkun metrin päästä lähteä yhtaikaa ja kattoa minne mennään kun käsky ja tarkoitus on puomille. No, siinä kävi aivan niinkuin arvata saattaa. Me mentiin putkeen eikä ollut puomia olemassakaan. Ja vielä muutamia kertoja päälle. Sitten käänsin putkea hiukan olemaan vähemmän tyrkyllä ja lähettiin ihan puomista kiinni. Ja kyllä me sitten puomillekin mentiin. Ja sen jälkeen hoksattiin että tässä oli tämä puomikin ja mentiin puomille vaikka käänsin putken taas takaisin. Puomin kontaktit oli Sylvin puolelta hyvät, minä vähän hätäilin jonkun kerran vapautuksessa. Rata jatkui tästä 180 astetta kepeille. Mentiinpä oikein sisään kepeille vaikkei sisäänmenoja olla reenattukkaan. Tästä mentiin suoraan edessä olevalle hypylle joka tehtiin takaakiertona. Ensimmäisellä kerralla Sylvi sinkosi jonkun matkan päässä olevalle pussille, joka kylläkin oli toisinpäin suoritettavissa. Sitten tehtiin takaakiertokin, rima 55 eikä yhtään alitusta. Siitä mentiin sitten samaan putkeen joka oli puomin alla. Ei ollut onkelmaa että oltais menty puomille. Onkelma oli että mentiin väärään päähän putkea, meidän kun olisi pitänyt mennä siihen kauimmaiseen päähän. Mä jätin Sylvin jotenkin selkäni taakse ja se pujahti väärään päähän. Sitten otin huolellisemmin koiran ja vaihdoin ohjauskäden niin mentiin siihen kauimmaiseen päähän ja kas, Sylviä ootteli siellä narupallopalkka.

Sitten tultiin putkesta loogisesti hyppy ja 180 astetta pussiin. Sitten päällejuoksu (Johanna kertoi että se oli se). Tässä saatiin jynssätä muutaman kerran pidempään. Se jäi vähän harmittamaan mutta saatiin onnistunut ja lopetettiin siihen. Olisi pitänyt helpottaa vielä enemmän siis niin että rimat olis medeissä. Sitten kun tiedetään mitä tehdään niin nostettais maxiin. Mutta ne oli nyt maxeissa ja kuudessakympissä. Ensimmäisessä rimassa ei ollut probleemaa mutta se toinen oli juuri se juttu josta usein ali tullaan. Ja sitten kun mä en uskaltanut juosta niin, kovaa kun silloin saattaa tulla alittamisia jos liian tiukka paikka tulee, niin enmänyttiettyehtinytedesohjatakunnollasittensitätoistarimaa.  Laskin viiteenviiteen ja saatiin räpellettyä jotenkin oikelta puolelta aidan yli hyppääminen. (Siis 55 cm rimat en laskenut päässä viiteen viiteen) Tätä siis seuraavalla kerralla ja matalammilla rimoilla, kiitos.

Kerrattiin vielä pikku tauon jälkeen alku, eli mentiin puomille. Mentiin kyllä toisella kerralla kun ekalla suhahdettiin putkeen. Ja sitten takaakierrosta putkeen meni hyvin, takaakierto oli tyylikäs takaakierto eikä pussin hakua enää ilmassa. Vihoviimeiseksi otettiin puomi silleen että palkka eessä kun se oli muuten aina tullut kädestä tai jatkunut kepeille.

Vaikka olisi iki-ihana Takku jos Sylvi-nartulla on luu ei sinne ole edes silloin asiaa

Aatu on ollut nyt perjantaista asti mettässä remmillä mukana. Tämän viikon ainakin saa pysyäkkin remmissä ja katsotaan ensi viikolla jos päästetään kolmen viikon tauon jälkeen irti?!  Se on toipunut huipusti ja tekemättömyys ilmenee jatkuvalla sisällä haukkumisella mitä oudoimmille asioille. (toivottavasti johtuu tekemättömyydestä eikä leikkauksesta, silloin se olisi ilmeiseti vähän pysyvämpi tila...) Ja välillä täytyy ulkona toppuutella kun se meinaa paiskautua Sylviä päin kuonollaan ja tarrata sen karvoista kiinni ja lähteä hirveään juoksuun. Tänään sitä vähän kiusattiin kun olivat Takun kanssa mukana treenireissulla. Muuten se sai pitää autossa Tlle seuraa mutta jäähyttelyyn pääsi mukaan. Kun tultiin takasin ja hallitielle pieni mies veti kovemmilla voimilla kun Sylvi kohti hallia ja kaula kasvoi kymmeniä senttejä siihen suuntaan.