Aatu sai eilen terveen paperit. Ph hieman koholla mutta ei vaadi toimenpiteitä, vain seurataan. Ilmoitan sen Oulun kisoihin, ainakin hyppärille ja tänään treenien jälkeen päätän kokeillaanko myös agirataa. Varoaika ehtii myös mukavasti mennä umpeen ja sattuu tuo viikonloppu olemaan vapaa niin lähdetään pitkästä aikaa vähän reissun päälle. Kivaa.

Oltiin eilen Sylvin kanssa meidän kentän nurkilla kävelyllä ja etsimällä etsimässä kaikenlaisia ohituksien tehotreeniä. Sielä kun on aika yleiset kuntopolut ja ulkoilutiet. Löytyy läheltä myös pesiskenttä, uimahalli, jalkapallostadion ja ravirata joiden kaikkien ohi menimme taas. Stadionilla sattui sopivasti olemaan peli menossa ja paljon oli autoja, mopoja ja pyöriä joiden välistä puikkelehdimme. Lisäksi kuului kaikenlaista melua ja musiikkia. Sylvi ei näistä taaskaan piitannut. Ohituksi teimme pyöristä, kävelijöistä ja sauvakävelijöistä sekä jotkut vähän hölkkäsivätkin. Nämä meni oikein hyvin ja Sylvi piti yvin kontaktia kun huomasi pelin hengen. Kaksi koiraa saimme haettua vastaantulijoiksi, toinen meni pyörällä ohi ja aika kapealla tiellä joten jouduin pikkusen pitämään remmiä tiukemmalla. Mutta ei haukkumista eikä yltiöpäistä riehuntaa. Toinen koira meni vielä paremmin, saimme mennä sen ohi kun se oli autotien toisella puolella eikä minkäänlaista ongelmaa tai edes kiinnostusta koiraa kohtaan ollut Syltyllä. Tarkoitus oli käydä kentän laidallakin harjoitelemassa mutta tämä reissu tuntui piisaavaan ja saimme monta onnistunutta suoritusta joten lähdimme kotiin lenkin jälkeen.

Sylvin agikontaktien harjoittelu sujuu hyvin. montaa naksausta se ei tarvinnut pahvin vilkaisusta kun se jo hyppäsi ja läiskäsi etutassunsa siihen. Nyt jatketaan sitten naksauttelua aina kun se laittaa tassunsa sille. Otetaan sitten pikkuhiljaa vähän tarkkuutta hommaan, mollemmat jalat kun pitäisi löytyä pahvin päältä ja annetaan toiminnalle myös joku nimikin.