Eilen oltiin Sylvin kanssa Musti&Mirrissä näyttäytymässä Kirsille ja Ulrikalle. Myytyjä olivat ja Sylvi olis saanu jäädä sinne. Täytyy olla tarkkana kun sen on niin moni nyt luvannut laittaa taskuun. =) Sylvi oli taas rohkea ja iloinen ja sitten kun alkoi nukuttamaan paiskasi se liikkeen lattialle maate ja nukkui siinä.

Tänään oltiin päivällä keskustassa ihmettelemässä. Pääasiassa sylissä mutta pätkän matkaa Sylvi kävelikin ja ylitettiin muutama katu. Katteltiin aidan takaa leikkikentän vilinää ja istuttiin suihkulähteen kohinan vieressä penkillä. Sitten vähän leikittiin, siitä Sylvi innostuu paikassa kun paikassa. =) Vähän itketti kun käveli itse ja tuli jalkoihin, saattaa johtua myös remmistä joka on vieläkin tiellä.

Illalla oli agitreenit Aatulla. Sylvi pääsi nyt mukaan. Hoitotäti-Johannan sylissä aina kun Aatun vuoro oli se istui/makas rauhassa. Aatun treenit OK. Lähdössä pientä taistelua. Kun käsketään istumaan ja lähden eteenpäin se joitakin kertoja nousee seisomaan tai menee maate. Mutta periksi ei anneta. Itse pysyminen ensimmäisen aidan takana parantunut huomattavasti, nyt se siis pysyy sielä. Talvella oli vielä aika mahotonta. Pysähtyi/hidasti kontakteilla?! Sain palkattua lelulla kun se oli irti. Mahottoman iso plussa vaikkei vielä hyvät ookkaan. Keppitreeniä enemmän. Oli nyt epävarmemmat kun aikoihin. Kun rata päättyi keppeihin meni hyvin mutta kun oli tarkotus jatkaa eteenpäin ei meinannu sitte millään malttaa pujotella loppuun asti. Kaks kolme väliä jäi pujottelematta.

Treenien jälkeen oli sitten pentujen vuoro. Sylvillä oli kaverina portugalianvesikoira Tuuba 11 viikkoa. Oikeen jätkä. Kuus seittemän kilonen, se oli jo Aatun kokonen. Mutta eipä se Sylviä haitannu. Aika pippurinen tyyppi tämä Sylvi. Ja kauan jaksoivat painia. Sitten Aatu alkoi niitä juoksuttamaan ottamalla lelun suuhun ja kiersi ympäri esteitten säilytyskonttia. Siinä ne juoksi monta ympyrää ensin Aatu, sitten Sylvi ja Tuuba perässä. Sylvi pääsi juoksemaankin aikaste lujaa. Kotona menin vielä Aatun kanssa pienelle lenkille. Sylvillä ja Takulla kaikki kunnossa kun kotiuduttiin.