Sylvin kanssa. Ei ollut hepreaa, minäkin olin jotenkin paremmin mukana ja rytmissä nyt. Harjoitus tekee mestarin. Otettiin kolme onnistunutta pujottelua, välillä muutamia sekoamisia. Välillä mun käsi ei tehnyt ollenkaan pujotteluliikettä, kuljetin vain Sylvin vierellä joka pujotteli komiasti. Cool

Sitten tehtiin kaheksikkoa aidalla ja putkeen irtoamista. Hypyn kautta putkeen jossain kulmassa , ei niin suoraan näkynyt putken suu. Molemmilta puolilta putkeen ja hyvinhän tuo irtosi kun ensimmäisen kerran menin mukana. Otettiin sitten vielä hyppy-putki ja takasin hypylle ja siivekkeen kierron jälkeen palkka. Toinen pätkä hypyltä 90 astetta toiselle hypylle ja sitten U-putkeen taas 90 astetta. Lopetettiin paikalla istumiseen aidan takana ja siitä palkka.

Aatu oli mukana samalla kertaa kun keskiviikkona oli liian kylmä treenaamiseen. Alkoi jo pikkusen ärsyttämään tuo sen makaaminen ja peräänlähteminen. Muutama kirosana tuli mutta täytyy ite lopettaa se heti kun ei auta toruminen. Mentiin kerran 12 esteen rata pätkissä, niin että palkkasin aina välillä ja sitten taas alotettiin istumisesta. Oli välistävetoa josta palkkasin, Aatu ei vaan sitten meinanut tajuta hypätä enää sen välistävedon jälkeen vaan kiersi aida monta kertaa. Pimeä putkikulma johon lähti ihan kivasti, pussissa ei ongelmia, A:lta suoraa hyppy joka takaakiertona, sitten takasinpäin suoraan putkeen 180 asteeseen. Ei mennyt ekalla kerralla, Aatu hyppäsi aidan takasinpäinkin, mutta tokalla meni hirmu hienosti ja suorasta putkesta noin 180 astetta, oli kyllä vähemmän kun kepit ei ollu samassa linjassa putken suun kanssa vaan vähän piti mennä eteenpäin. Sylkkärillä kepeillä ja lähti ensimmäisellä kerralla oikein. Annoin kunnolla tilaa sille enkä varmistelut niinku kisoissa jolloin se yleensä menee kakkosväliin. Lopetettiin puomin hyvän kontaktiinja sinne palkka. ja sitten vielä istumisesta aidan takana palkka ja siihen lopetettiin treenaus. Kyllä se taas alkoi tuo istuminen loppua kohden sujua, nyt kehuin sitä kun otin askeleita, hyvä-istu-hyvä-hieno-istu. Se on yleensä kun minä otan yhen askeleen niin se makaa. Ja juuri sillä ensimmäisellä askeleella sanoin uudestaan istu ja hyvä tai toisinpäin.

Sylvin kanssa hakuiltiin maanantaina uudessa paikassa. Olimme rakennusetsintää semmosissa luolissa jossa on huoneita ja kaikenmoisia koloja. Eipä hetkauttanut pikku-Sylttyä uusi paikka, maalimies oli vähän vaikeassa paikassa mutta yhdessä löysimme sen kuitenkin. Erikseen otettiin sitten muutama haukku vielä päälle ja hyvinhän se haukkui, ilman käskyä eikä kaikuminen haitannut.

Yhtenä päivänä, oliko keksiviikko, olimme Tuuban ja Hanniksen kanssa jäällä kävelemässä. Lapset saivat taas nähdä toisensa ja siitä asti on Syltty ollut vähän ripulilla. Mitä se Tuuban näkeminen saakaan aikaan meidän naisessa. Torstaina se oli paskonut kämpän täyteen. Tänään vielä aamulla vähän mutta enää ei tänään lenkillä kertaakaan vaikka annoin sille vähän ruokaa aamulla. Toivottavasti rauhottui. Se on jostain oppinut että herättää mut jos yöllä tulee kakkahätä. Niin se teki nytkin keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ensimmäisellä kerralla kävi vaan pissalla ja mä aattelin että nytkö se alkaa mua vedättämään kun ei huvita nukkua. Tosella kerralla kävi kans vaan eka pissalla mutta sitten mä laitoin sen uudestaan ja tulihan sieltä muutakin. Päivällä se oli yrittänyt jollekin kertoa että on hätä kun ikkunaverho oli ihan vinksin vonksin.