Lauantaina oltiin esittäytymässä mummulle. Sylvi pussaili mummun hyvin ystävällisesti ensin ja paiskasi sitten maate ja nukkui pitkän pätkän. Ulkona sai tutustua sylistä kissaan, olisi niin kauhialla tohinalla ollut taas menossa tekemään vielä lähempää tuttavuutta.

Sitten Sylvi tapasi myös äitin siskon perheen kultaisennoutaja Sulon, 2 v. Sitä katteltiin jonkun jaloista aina mutta hyvin reippaasti kuitenkin. Myöhemmin kun mentiin porukalla grillailemaan sinne meni Sylvi Aatun kanssa kovaa vauhtia ja sitten kun Sulo juoksi kohti niin jähmettyi paikalleen mutta hyvin niillä meni. Oona-serkku 9v parin kaverin kanssa leikki Sylvin ja Aatun kanssa kauan aikaa. Sitten Sylvi nukahti pöydän alle oman makuualustan päälle. 

Yhtenä iltana Takku tuli viereen piehtaroimaan ja Sylvi pomppas sen päälle niin Takku taas vähän otti kiinni siitä. Taisi osua korvaan muistelisin, ei niin pahasti kun viimeks mutta huuto oli lähes yhtä kova niin Aatulla kun Sylvilläki. =) Mutta ite en säikähtäny yhtä kovaa koska mä arvasin jo kun se Takun päälle meni että nyt ei hyvää seuraa. Eikä se oo enää niin vauvamainen kun ensimmäisellä kerralla kun Takulta hammasta sai että jospa Sylvi ottaisi opiksi vaan.

Sylvi painaa nyt 4,6 kiloa. Ja asettunut taloksi hyvin. Pentulomat on pikkuhiljaa pidetty ja tiistaina alkais taas työt. Nyt on parin illan tavoitteena päästä vähän aikasemmin nukkumaan kun on joka ilta venynyt puoleen yöhön ja ylikin.