Aatun kanssa meillä oli hyvät treenit keskiviikkona. Se pysyikin paremmin nyt kun mua ei ärsyttänyt sen varstelut niin kovaa. Keppien sisäänmenoa alkaamme reenamaan kun ulos pääsemme.

Lauantaina oltiin Johannan ja Annan lanssa hallilla. Nyt oli Sylvin vuoro. Aatun piti jäädä takun seuraksi kotiin. Pujottelussa kesti ensin muutaman kerran ennen kuin saatiin onnistunut otos. Sen jälkeen meni hyvin ja käsikin oli välillä taas vaan kulkemassa vieressä. Kolmen hypyn ja putken kanssa muutamia 1-3 esteen pätkiä. Putki oli An alla. Pussia muutamia toistoja ja nyt Sylvi teki sen ilman minkäänlaisia apuja. Puomin alastuloa muutama kerta, oli vähän liukasta kun kosketusalusta liukui aivan tassujen alta eteenpäin. Sitten ku koirat vaan hengaili irti hallissa kävi Sylvi pussin ihan itekseen välissä.

Lauantaina myös Sylvi neiti täytti 11 kuukautta! Tästä eteenpäin mainitaan sitten vain pelkät vuodet. Nauru Nyt sen viimeisessä ruokasäkissä on sen verran vähän että alkaan sekottamaan sitä jo samaan mitä muut syö. Nämä syö pääravinnokseen NEUta joten alotetaan siitä Sylpynkin kanssa. Tuon säkin jälkeen en sitten aio enää tilata lisää. Täytyy alka taas punnittemaan neitiä viikottain josko löytäisimme jonkun sopivan annoksen.

Lauantaina yritettiin trimmata Aatua. Sillä vaan kun karvaa ei nypitä koko ajan ei se kasvatakaan sellasta tiheetä ja trimmattavaa. Nyt kun koitti ottaa vähän lyhyemmäksi oli se hetkessä pohjavillalla. Näyttää siltä että näytelmät jää välistä ja koitetaan kasvattaa turkki Vaasaan. Luulen että liian lyhyt karva on pahempikin kuin liian pitkä. Päättämätön

"Tokoilussa" Sylvillä täytyy alkaa reenaamaan vähän pidempiä kestoja eri asennoissa. Nyt se tarjoaa usein melki samantien istumasta maahanmenoa ja päinvastoin. Fiksu tyttö. Ja seisominenkin on kivalla mallilla, enää pientä apua seisomaan nousemisessa ja muutamia kertoja ei ollenkaan apua.