Torstaina oltiin kentällä Aatun kanssa pujottelemassa. Ensin kuitenkin leikin Sylvin kanssa kentän reunalla, sielä oli myös arkitottelevaisuustreenit samaan aikaan. Hyvin Syltty leikki sielläkin! Vähän kiinnosti muut paikalla olevat koirat ja ihmiset mutta tuli aina kun kutsui jos lähti vähän lähempää katsomaan. Ja sitten kun leikittiin vähän kauempana ensin sitä ei muu kiinnostanutkaan. Sillä aikaa kun raahasin keppejä esiin oli Sylvi sitten Aatun kanssa Aatun kevythäkissä ja oikein hyvin neiti oli sielä ainakin yhdessä An kanssa. Makasikin oikeen kun menin niitä hakemaan. Aatu pujotteli ihan hyvin. Ne kaks viimestä väliä on kyllä aika epävarmoja varsinkin kun se rupee käymään kierroksilla. Hypyn jälkeen hakeminen pujottelemaan on kans harjotusta vailla mutta jos mä liikun koko ajan eteenpäin se lähtee hyvin vaikka onkin edellä. Sitten vähän kaheksikkoa yhen hypyn kanssa joka oli oikeen hyvä, pienet kaarrokset. Hypyn takana istuminen samaa kaavaa, muutamia kertoja aina maahan kun lähen kävelemään.

Sitten lopuksi Sylvi tapasi vielä porokoira-Viiman. Niillä meni oikeen hyvin, painivatkin oiken vaan pienen ajan kuluttua. Viima oli niin nätisti pennun kanssa. Jos Sylvi vähä vingahti se perääntyi heti että ei kai se menny rikki. =)

Viime yönä ei käyty ollenkaan pissalla Sylvin kanssa. Yhentoista aikaan ollaan suurinpiirtein menty nukkumaan aina ja se on sitte kahen-neljän aikaan herättäny ja ollan käyty ulkona ja sitten jatkettu unia. Nyt se ei herättäny muutako vasta viideltä.

Vähän on tässä vielä työpäivää jäljellä ja sitten lähdetään Lappajärvelle mökkeilemään ja juhannusta viettämään. Ei mikään ihanne mökkipaikka mun mielestä kun ei oo keskellä mettää vaan aika yleisellä paikalla mutta Sylville ihan varteenotettava kokemus.