Täällä raadetaan töissä siitä suurin osa.

Torstaina oli Aatun treenit. Meen yleensä sen verran ajoissa että ehdin tehdä jotain Sylperönkin kanssa. Otettiin kontakteja, keppejä, pöytää. Kontakteilla tarkotus että olisin ite aina taaempana. Nyt niin kauan taas tehty samalla tavalla, aina olen edellä tai sen kohdalla. Odottelee nyt siinä reunalla ennekuin laskee etutassut maahan. Tehtiin ensin toistoja Aalla, aina lelu edessä tai edessä olevassa putkessa. Tehtiin yksittäisenä ja kerran otettiin kahdesta putkesta vähän vauhtia.

Keppejä ehkä neljä-viis toistoa, molemmin puolin vähän vuorotellen, pääasiassa yksittäisenä ja kerran Aalta. Ite menin aika samassa linjassa koko ajan, vähän otin sivuttaisetäisyyttä. Sisäänmenoja hakee hyvin, kerran oli vähän hankalampaa löytää eka väli. Eikä kertaakaan lopettanut kesken!   Viimesellä kerralla mun vauhti vähän hidastui, Sylvikin hidastui ja meinasi tulla pois mutta nyt lamppu syttyi pään päällä ja meni loppuun asti.  

Puomilla samoin kun Aata. Puomilla jää ehkä pidemmäksi aikaa oottelemaan. Koitettiin pallon kanssa. Ja koitettiin myös lentävän pallon kanssa.

Pöytää otettiin pari kertaa muistin virkistykseksi. Molemmilla kerroilla palkka (namia) pöydällä ja vapautuksen jälkeen lelua.

Aatun treeneissä 29 esteen rata, virheestä radalta pois. Kolme kierrosta tehtiin, ei päästy kertaakaan loppuun asti. Ensimmäien kerta oli paras, päästiin 20 estettä. Sitten ite unohin ja vein yhtä hyppyä väärältä puolelta kunnes huomasin liian myöhään mitä olin tekemässä. Toisella kerralla meni het alussa persiilleen, tokan esteen ohi ja suoraan seuraavalle. Kolmas oli kans hyvä, päästiin 16 kunnes rima tippui. Ekalla kerralla pysyi lähdössä heti, tokalla ei pysynyt heti ja kolmannella tais kans pysyä heti.

Kontakteja mentiin usein eestaas radan aikana. Ensimmäiset kierrokset tehtiin tosi hyvät kontaktit joka kerta ja lähdettiin vasta luvalla, lopputreeneissä selkeesti ei jaksanut enää keskittyä vaan alkasi tippumaan pois paikoiltaan eikä kestänyt että menin edelle.

Kepeillä oli nyt todella taitava Aatu, ne kun ollut vähän kompastukivi viime aikoina. Varsinkin alotus. Nyt oli sekä avokulma että kiertokulma. Sain hyvin lähetettyä ja Aapeli irtosi käskyllä hakemaan ite alotusta. Kiertokulmassa ei millään löytänyt ekaa väliä, irtosi sinne hyvin mutta meni vaan ekan välin ohi ja alotti tokasta. Muutaman kerran jouduttiin toistelemaan mutta joka kerta irtosi yhtä hyvin, ei jäänyt räkyttämään jalkoihin yhtään. Avokulmaan mentiin niin suoraan kun pystyttiin ja meni oikein mukavasti siitäkin suunnasta.

Ja itsekin ohjasin hyvin este kerrallaan molemmissa ratayrityksissä, Hyvä Minä!  

Viime perjantaina käytiin pikatreenaamassa kumpaisenkin kanssa.

Sylvin kanssa välistävetoja, kaikki kerrat oikein! Pakkovalssiä yhden hypyn kanssa, muuten aina oikein mutta rima tippui jonkun kerran. Yritin tehdä saksalaista mutta tarvitsen siinä selkeästi lisaa treeniä ja ehkä jonkun radan jonka aikana yritän sen tehdä, nyt siitä ei tullut juuri yhtään mitän.  Hidas minä. Kontakteilla jäi juuri oottelemaan reunalle mitä nyt viime kerralla reenattiin.

Kepeille mentiin mutkaputkesta, putkijarrutus toimi nyt kun sitä on viime kerroilla treenattu. Keppien lopussa huusi aika lähellä putki, kerran lopetti pujottelemisen kesken kun olin sen vasemmalla puolella ja selkeesti ampasi putkeen päin. Otettiin kerran toiselta puolelta ohjaten jolloin oikein ja tämän jälkeen onnistui vaikeampikin puoli ilman keskeytyksiä.

Aatun kanssa kontakteja joista ei tullut kertaakaan läpi, kepeillä lopetti kerran kesken samoin kuin Sylppy. Alotukseen meni ensin kakkosväliin ja vasta oikein kun kunnolla suoristettiin alotusta. Tällä kerralla pieni kahdeksanvuotias ei varastanut kertaakaan.

Eilen koitin mitata Sylvi-Unelman kasvattajan kotisivuja varten. Sain tulokseksi kokonaiset 47 senttimeeteriä!  Ei kauhean luotettava tulos, koira seinää vasten ja kirjan avulla merkki seinään.  Painoksi merkkasin 14 kiloa. Tällä hetkellä taitaa kuitenkin olla vielä lähempänä kolmeatoista, mutta neljätoista on meidän tavoite.