Tänään oli Sylvin rokotuspäivä. Kaikki meni hyvin eikä neiti ees huomannut mitä tapahtui kun keskittyi niin eteensä tulleista kuivanappuloista. Lääkäriltä jatkettiin melki samantien taas vähän kaupunkia ihmettelemään, nyt mentiin torille asti kahville. Vähän Sylviä itketti, varsinkin nyt taas kun matkusti yksin hetkeen aikaan autossa. Torilla olisi vähän ollut kivaa käydä kaikkia katsomassa mutta aina vaihtoi suuntaa kun kutsuin ennenkuin remmi loppui. Vähän leikittiin siinä torin laidalla ja hienosti sekin meni hulinassa. Sitten jo hetken päästä Syltty rauhottui tuolin alle varjoon, oli suorastaan melkeen kuuma päivä. Autolle kun mentiin Sylvi sylissä niin loppumatkan se sai ite kävellä. Tosi hienosti meni remmissä kävely ja kun tuli ihminen vastaan se ei singonnut samantien vaan tuli kivasti vierellä ja naks. Se on aika innoissaan jo aina kun kuuluu naks. Välillä käytiin kotona syömässä ja huilimassa ja illemalla mentiin taas äitin siskon luo ja Sulo-noutajan kanssa telmimään. Vaikka ei kukaan Sulon kanssa lähtenyt leikkiin kun nämä kaksi vaan keskenään leikkivät. Ja Takun päälle Sulo hädin tuskin uskaltaa vilkastakaan. Pitkän aikaa Aatu ja Sylvi touhusivat ulkona ja nyt uni maistuu. Sielä on vielä vähän pientä pintaremonttia käynnissä, tavaraa joka paikassa ja maalipurkkeja lattialla. Yllättävän vähän Sylvi kaivoi mitään tavaroita lattialta. Aatulle piilotin kerran lelun autotalliin kun ovi oli auki ja lähetin sen rappusilta niin että oli koko piha käytössä. Täytyi vähän siirtyä lähemmäs autotallin ovea niin hoksas käyttää nenäänsä, muuten tuo pihalla ettiminen on ennenkin ollut hankalaa. Metsässä kun on aina tottunut hakemaan tavaroita. Ja olihan tässä aika lailla häiriötä kun Sulo oli kannoilla ja Sylvin nyt otin syliin.

Torstaina oli taas treenipäivä Aatulla ja treenien jälkeen oli Sylvin ja Tuuban vuoro temmeltää. Pikkusen oli parissa viikossa leikit muuttunut rajumpaan suuntaan pentusilla. =) Mukana oli myös portugalianvesikoira-herra-Musse-10v, Tuuban laumasta. Mutta siitä Sylvi ei oikeastaan ollenkaan välittänyt. Se on ehkä oppinut että vanhempia koiria ei tartte leikkiin hätyytellä. =)

Työpäivien aikana täälä on mennyt kaikki loistavasti ja onni että ruokkiksella pääsen aina kotiin. Sylvi ei oo kertaakaan pissannut sinä aikana kun oon poissa. Ja nyt pääsääntöisesti ei käydä yölläkään ulkona. Parin viikon päästä mulla on iltavuoroja kolmekin peräkkin. Siinä ei sitten ehdi kotona käymään.

Sylvi painaa nyt 6,3 kiloa. 800 grammaa lisäystä viikossa.  

Viimeksi kun oltiin Suloa katsomassa viikonlopun aikoihin se innoistui haukkumaan Aatua leikkimään ja se oli Sylvistä taas vähän jännittävämpää mutta tänään se ei paljoa enää Sulon haukusta hätkähtänyt. Aatulla kun on sen verran kimakka haukku ja Takku ei juuri pukahda.