Ja jouduin jo toisen kerran pesemään sen. En yhtään muistanut tänään tuota kohtaa jossa se lähti sukeltelemaan. Nyt on turkki pehmeä, ilmava, joka suuntaan törröttävä vielä sen lisäksi että se on aivan liian pitkä. Täältä tullaan näyttely!

Eilen käytiin kontakteilla. Se oli vähän extempore päähänpisto eikä ollut muuta palkkaa mukana autossa kun pallo. Se ei ollut kauhean hyvä palkka. Jäin Sylvin kanssa vähän jälkeen sekä puomilla että Aalla. Se oli liian vaikeaa ja hämmentävää taas pienelle päälle. Aattelin auttaa Sylppyä ja laitoin pallon valmiiksi vähän eteenpäin puomin alastulosta. Näitä ollaan tehty kyllä aikaisemmin namikupilla tai lelulla. Sylvi meni aivan toimintakyvyttömäksi ja laittoi maate vaan kontaktilla ja tuijotti palloa.  Ylösmenolla koitin jättää pinta-käskyn pois koska se hämmentyi nyt siitäkin jostain syystä eikä tiennyt mitä tehdä. En tiedä sekottaako kun sekä ylös että alasmenolla on sama käsky. No, en tiiä mutta sanoin vain kiipee ja Sylppypä laittoi tassunsa ylösmenolle ja ootti lupaa lähteä. Täytyy alkaa nyt antaa vaan kiipee käskyllä mennä suoraan puomille eikä tartte oottaa lupaa sielä. Se on tylsää ja hidastaa intoa mennä sinne.Katotaan sitten taas jos askeleet eivät osu kontaktille. Saatiin onnistuneet iloiset kontaktit molemmilta muutaman kerran ja sitten juostiin kilpaa uimaan. Siis Sylvi meni uimaan, minä vaan juoksin.

Aatun kanssa muutaman kerran molemmat. Sekin kuumui pallosta yllättäen aikalailla. Se oli ihan hyvä niin saatiin vähän niinku kisakontaktit. En vieläkään tiedä puomilla missä on hyvä paikka käskyttää, jos käskytän aikasin se saattaa pysähtyä juuri ennen kontaktipinnan alkua tai jos käskytän vasta sielä se saattaa loikata. Ehkä mielummin sitte aikasin.