Reissu sujui hyvin ja vaikkei nollia tehtykään olen todella iloinen kisoista. Nyt pitäisi sitten vaan päästä kauhiasti kisaamaan. =) Pujottelu näytti koituvan meidän ratojen kompastuskiveksi tällä kertaa. Hyppärillä Aatu aloitti kakkosvälistä, olisi vaan pitänyt vielä kerran käskyttää niin olisi ollu suorempi linja eikä luottaa että kyllä se osaa hakea. Tuloksena viitonen ja 0.6jotain yliaikaa rauhallisesta korjaamisesta kepeillä. Agilityradalla se lopetti pujottelemisen ne kaksi väliä liian aikaisin. Alkuun palatessa se kävi tassujensa kanssa vieressä olevalla keinulla. Radalla kuitenkin kaikki kontaktiesteet jotka suoritimme täydellisesti. *tuuletuksia*.  Puomi oli 3. viimeine este ja suoritettiin jo hylly alla. Putkesta sinne tultiin kovassa vauhdissa ja muistin itse mennä rauhassa ja ensimmäisellä odota-käskyllä puomin ylösmenossa se himmas jo upeasti, alastulolla se pysähtyi kontaktipinnalle! Ja sitten muistin vielä kehuakin siinä ja painettiin viimeiset esteet maaliin juhlimaan. =) Muuten radat sujuivat mahtavasti, homma toimii nyt siis myös kisoissa. Hyppäri oli ihan upea keppien sisäänmenoa lukuunottamatta ja aika olisi riittänyt kevyesti ilman korjausta, ihanneaika oli 32 sekuntia. Voittajakaan ei mennyt kuin pari sekuntia alle. Agiradalla oli putki An alla ja putki mentiin kahdesti molemmista päistä ja A kerran alussa. Hyllyn jälkeen kun mentiin toista kertaa putkeen samasta suunnasta kun alussa Aalle se meni Alle. Muuten tämäkin rata meni oikein hyvin ja varsinkin loppu oli tyylikästä menoa. 

Sylvi oli ehkä hieman jännittynyt, eihän me olla sen aikana kisoissa kierrettykään. Pitkä ajomatka ja autossa oleminen teki sen aika veltoksi ja se makoili vaan autossa. Ennen kolmosia olin sen kanssa kentän laidalla ja sielä se kuitenkin haastoi ja leikki ihan normaalisti että ei se ihan lukkoonkaan mennyt vieraassa paikassa. Se oli oikeestaan enemmän mussa kiinni eikä välittänyt NIIN paljoa kuin yleensä kaikista kivoista koirista ja ihmisistä.

Maanantaina ei päästy hakuilemaan kun olin iltavuorossa. =(  Tiistaina Takku sai viimeisen silauksen uuteen lookkiinsa, karvat on nyt poistettu. =) Kylläpäs paappa taas piristyi kun pääsi turkistansa eroon. Hyvä kunto ja höppänä puolikuuro vanhus ei oikein sovi yhteen. =)

Tänään tein Syltylle jäljet. Kaksi pätkää joista toinen pikkusen pidempi mutta ei mikään pitkä vielä. Sylvi alkaa enemmän näköjään käsittämään jutun juonen, nenä oli koko ajan maassa ja olisi jatkanut vielä jäljestämistä. Täytyy tehdä jo pikkusen pitempiä jälkiä. Makupaloja se ei syönyt läheskään kaikkia joten niitä vähennän nyt jo. Se ei ole niin ahne (vielä) että ne kiinnostais Sylviä sielä maassa.

Sylville tuli maanantaina 23 viikkoa täyteen ja painoa 13,2 kiloa.