Joulupukki toi ihan oman kameran ja Sylviä on niin kiva kuvata kun sillä on niin selkeät värit ja hyvät ilmeet. =)

2181353.jpg

2181403.jpg

2181451.jpg

2181499.jpg

2181548.jpg

Joulu oli ja meni. Sylvin ensimmäinen. Maanantaina käytiin piiitkästä aikaa katsomassa Suloa kun aattona joutuisivat kuitenkin olemaan samassa tilassa koko porukka. Hyvin niillä sujui ja kun laitoin Aatun autoon alkoi Sylvi heti juoksuttamaan Suloa jolla ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia saada sitä kiinni. Taisi Sylvin mielestä Sulo olla aika kiva kun se on sellanen kiltti-lälly-noutaja joka ei ihan varmasti heti ole painimassa. Ei tarvinnut aattona sitten hötkyillä. Paitsi Takun oli ihan pakko Suloa komentaa kun meidän äitin luo itsensä tunki. Ja mitä enemmän Takku sille murisi sitä enemmän Sylvin piti Takkua mielistellä ja se ei vieläkään osaa tehdä sitä lirauttelematta. Siinä oli sitten noidankehä valmis. =) Takku pääsi hetkeksi jäähylle ja sen jälkeen ei ollut enää mitään onkelmaa. Sylvi ei välittänyt joulupukista eikä kuusesta ja osasi muutenkin ottaa Sylvimäisen rennosti väkijoukossa. Välillä tuli ihmisten lautasilta vastustamattomia tuoksuja ja minä aina välillä sille murahtelin niin selkisi Syltyllekin pikkuhiljaa kuinka ollaan. Sai koiratkin sitten kinkusta osansa mutta joutuivat poseeraamaan kuusen edessä sitä vastaan.

Aatulla sitten on jonkinlaisia sivuvaikutuksia ilmeisesti tuosta antibiootista. Nimittäin se on entistä nälkäisempi. Ja melkeinpä sanoisin että röyhkeäkin. Joulupöydänkin edessä se istui ja aina kun lähelle meni niin murisi ja komensi että tänne sitä ruokaa. Eilen illalla se istui jäkaapin edessä samalla mielellä. Ja jouluna se kerjäsi aika neuroottisesti mikä ei ole Aatun tapaa ollenkaan, enemmän Takun heiniä. Onneksi joulupukki toi sille niin ihanan vinkulelun että sen louskutus vei voiton ruuasta mennen tullen. =)

Ennen jouluviikkoa oltiin Sylvin kanssa agiloimassa. Ensin Aatun sijaisena Andersin treeneissä. Selvisi sitten että pujottelussa minä hidastan Sylvin menoa. Jatkossa sitten käsi aivan alhaalla ja niin kovaa kun käsi liikkuu. =) Tehtiin myös suoraan menoa kahdella aidalla. Siivekkeet on maassa ensi kesään. Anders palkkasi. Muutamia toistoja ja todettiin että palkka pitäisi aina nyt tulla jostain muualta kuin multa. Sylvi meinaan roikkui mun kädessä aika tavalla. Torstaina oltiin vielä vapaavuorolla. Tein muutaman toiston keppejä ja joitakin aitakiemuroita. Otettiin nyt enemmän esteitä peräjälkeen kuin koskaan-KOLME aitaa! Palkan laitoin aina viimesen aidan taakse ja muutaman kerran täytyi sanoa kun Sylvi meinasi sinne karata mutta sitten se alkoi jo sujua. Tehtiin treeniradan alku. Se oli aika hieno. Ensinnäkin otin Sylvin kutsulla yhden aidan takaa. Toinen aita oli noin 90 asteen kulmassa mutta se hypättiin takasinpäin eli kierrettinja sitten takasin päin vielä yksi aita. Ja sehän sujui kuin vanhalta tekijältä! Muitakin pikkujuttuja tehtiin ja sitten putkeen sukellus aj sen jälkeen yksi aita ja palkka siellä. 

Samana iltana mulle sitten nousi kuume ja sairastin loppuvapaat niinkuin kunnon työntekijän kuuluu. =) Ja totesin myös että Sylvi taitaa saada ihan kivasti toimintaa aivoillensa, se kun on aina kotona ollut aika helppo. Nyt se meinasi olla jo hieman rasittava kun sunnuntaina siirryttiin kotiin ottamaan vieä viimeinenkin vapaapäivä ihan levon kanssa. Muuten sairastin sitten vanhempien luona niin äiti vei koiria ulos. 

Joulupäivävä tein esineruudun. Ihan pikkuruutu vielä. Siellä oli noin puolen metrin syvä aika laakea kuoppa jonne tiputin hanskan. Sylvi oli autossa. Oli oikein hyvä harjoitus. Meinasi tuottaa vähän vaikeuksia kun kuopasta haju ei niin vaan nenään tarttunutkaan. Sylvi kiersi alueen ja tuli mun luo ihan että ei täälä mitään ole. Se meni vähän alueen ulkopuolellekin välille mutta palasi aina sitten opeasti takasin. Menin sitten sen kanssa alueelle seisomaan vaan ja se lähti uudestaan kiertämään. Meni sen verran kuopan läheltä että sai hajun ja sitten heti löytyi ja toi käteen asti.

Aatulle laitoin kanssa hanskan mitä se ei ole koskaan etsinyt. Ihan helppoon paikkaa lähelle. Aatu pysyi nyt alueella ihan kivasti ja sai hanskasta hajun tajusi heti että se tuodaan myös mulle! Ei siis mitään onkelmaa ettei ollutkaan sen keppejä.

Sylvi on melkein oppinut niinkin tärkeän taidon kun tassun antamisen! =) Ehkä kehitelläänse johonkin givemefive-läppäys-juttuun. Kaksi päivää töitä ja sitten uudet viisi päivää vapaata. Jos nyt ei enää sairastuttaisi.

2181223.jpg    

2181148.jpg