Sylvin kanssa meillä oli huisin hauskaa tänään treenaamassa. Otettiin aika paljon. Yhdessä kohdassa olisin voinut lopettaa aikaisemmin eikä ottaa vielä sitä yhtä kertaa. Pitäisi aina olla vieressä joku treenikaveri katsomassa ja sanomassa että nyt riittää. No, ensi kerralla sitten.

Aloitettiin pujottelusta ja tehtiin se kaksi kertaa, onnistuneesti molemmilla kerroilla. Sitten otettiin pitkä suora putki-oikealle hyppy. Putkeen lähetys loivasti niin että mentiin noin 90 asteen kulmassa sinne. Koko ajan palkkaan sitä välillä yhden esteen jälkeen, välillä koko suunniteltu sarja ja taas nopeammin. Sylvi lähti hirmu hyvin hakemaan putkeen kun sen lähetin, ensimmäiset kerrat se lähti tomerasti putkeen mutta juoksi ohi, otettiin sitten sinne sihtaus vähän rauhallisemmin ja lähempää, sitten taas tuonne kauemmas ja loivasti putkeen. Nyt se meni ihan mainiosti, lähti putkeen vaikka minä sen lähetin ja jatkoin itse suoraan menemistä. Putkelta hypylle taas ensimmäiset kerrat ohi ja mutta muutaman kerran palkattiin vain putken vierestä-hyppy. Lopuksi koko sarja-lähetys putkeen-hyppy ja onnistui.
Sitten tein sen kanssa sylikäännöstä hypyn kanssa ja siitä vähän jatkettiinkin kiertoon oikealle hypylle. Tässä otin sen muutaman kerran liikaa. Palkka siirtyi koko ajan niin että se oli ensin heti ensimmäisen hypyn takana ja siitä pikkuhiljaa vähän enemmän oikealle. Meni ihan loistavasti, Sylvin kanssa ollaan sylkkäriä kuivaharjoiteltu koko ajan kun se on meillä ollut, nyt ensimmäistä kertaa otettiin siihen hyppy mukaan. Kun lelu siirtyi lähemmäs toista suoritettavaa estettä se kääntyi ja lähti kiertämään lelulle asti. Vau. Sitten kun laitoin lelun sen toisenkin esteen jälkeen ei onnistunut ollenkaan. En tiedä häiritsikö kun se lelu tuli tässä siis siihen aivan viereen mistä lähdettiin kun hyppy hypättiin tännepäin kiertämisen jälkeen. Se ei enää mennyt sitä ensimmäistäkään. Sitten lelu ensimmäisen hypyn jälkeen ja paljon riehumista onnistumisen jälkeen.  Kolmas pätkä oli suora, hyppy-hyppy-putkeen joka oli kaarella. Otin tähän lähdössä pysymisen ja kutsuhypyllä lähdettiin matkaan ja mentiin aika lujaa eikä Syltty roikkunut yhtään mun kädessä vaan meni niinkuin vanha tekijä ja haki nämä tutut esteet hirmu hyvin.
Sitten otettiin myös puomin alastuloa. Nostin Syltyn siihen ja sitten käsky kosketusalustalle. Hienosti se koskettaa, sitten vaan tiputtaa itsensä pois. Päätin kokeilla mitä se tekee jos en naksautakkaan tästä. Muutamia, ehkä kolme kertaa se teki niin, sitten neljännellä kerralla se jäi 2 on - 2offiin! Hienoa, eipä siihen paljon tarvittu. Ja vielä pari toistoa ja joka kerralla se jäi siihen.
Pujoteltiin "väärältä" puolelta, tämä on mulle vaikea mutta kun rytmiin pääsin niin se meni hyvin, täytyy alkaa joka kerta ottamaan myös tätä puolta.
Sitten koska mua jäi tuo yksi vaikea kohta kaivelemaan menin sinne uudestaan. Muutamia toistoja, otettiin putkesta vauhtia ja sitten sylkkärillä hyppy ja lelu jossain sielä lähempänä toista aitaa mutta kuitenkin ennen sitä. Se meni hyvin ja viimeisen hypyn Sylvi tuli lelu suussa. Muuten ei saatu onnistumaan suorittamaan toistakin hyppyä. Koitin palkata kädestä mutta se ei onnannut ollenkaan.

Meidän vuorojen välissä käytiin aina kävelemässä ulkona, sekä lämmiteltiin ja  jäähdyteltiin, niinkuin kunnon agikoiran kuuluukin. Hymy Tehtiin myös yksi aivan loistava ohitus peltotiellä jossa pidin Sylviä irti. Rekku-poika tuli vastaan (myös treenamassa) ja päätin pitää pennun vapaana kun oli tuttu koira tulossa vastaan. No sehän meni, niinkuin arvasin, hirmu hyvin. Mulla oli lelu kädessä ja sitten riehuttiin. Eikä Syltty edes aikonut mennä luo vaikka tie on aika kapea. Se hoksasi leikin säännön ihan selvästi koska katsoi mua aika tiiviisti että kyllä minä nyt tämän handlaan. Cool

Ihan mielettömän mukavat treenit. Nyt käytiin radalla kolme kertaa, ensi viikolla muistetaan käydä vain kaksi.