Uintireissulla. Väsymyksestä saattaa saada selvyyden kumpiko koira oikein ui ja kumpiko ei

Molemmat koirat on hierottu pariin otteeseen tässä viikon sisään. Oli mennytkin aivan liian pitkä tovi viime kerrasta, aika jostain syystä vain livahtaa. Nyt alkaan ottamaan heti seuraavan ajan jo valmiiksi niin ei pääse tämmöisiä livahteluja enää tapahtumaan.

Aatu osoittaui olevan taas kipeä kun mikä, sitten taas jälkiviisaus on viisautta parhaimmillaan ja on se ollut ärsyttävämpi kuin normaalisti.  Siinä on semmonen hiuksen hieno ero normaali-Aatun ja sitten Aatun joka on kipeä välillä. Kipeä Aatu tekee vielä himpun verran kovempaa asioita ja siinä on tietty tuskaisuus mukana.

Sitten Rimadyl kuuria hakemaan ja seuraavassa hieronnassa pieni oli jo ihan erilainen

Saattaapi olla että tarvis kuitenkin jatkuvan kipulääkityksen. Alkoi olla myös Sylville aika äkänen sisätiloissa kun Sylvi vähän lähestyi sitä ja nyt on taas rento-Aatu.

Sylvi myös aikamoisen juntturassa ensimmäisellä kerralla, toisella kerralla parempi mutta näyttäisi sillä niska jumiutuvan nyt jostain syystä. Valjaat ainakin vaihtoon vaikkei se paljoa remmissä olekaan mutta jonkun verran kuitenkin. Saattaa myös olla jos sielä jossain on se ongelmien alkupiste niin on aika sitkeässä sitten pysymään huonossa kunnossa.

Muuten oli Anna-hierojan vaikea sanoa tästä Sylppyrän kroppa-ongelmasta onko parempi kuin mistä lähdettiin koska ei ole sitä silloin hieronut.

Painoa oli tiistain rokotuksien uusimiskäynnillä kun klinikalla punnittiin jo 15.7. kiloa  On sitä vähän syötettykin viimeiset ehkä pari kuukautta enemmän mutta toivottavasti myös tarkoittaa että lihaskunto on parempaan suuntaan. On sille tullut ainakin kilo jos ei kaksikin lisää, oli aika rimpula vielä joku aika sitten.

Mitään ei olla juurikaan treenattu, ei ole oikein intoa itsellä nyt tehdä niiden kanssa mitään ennekuin ovat semmosessa kunnossa.

Sylvin kanssa alotettiin kahdeksan kerran tokon jatko kurssi. Kaksi kertaa ehdittiin käydä, ensimmäisen kerran jälkeen olin itse aivan väsynyt, on tuo toko rankkaa . Päälle ainakin. Sylvin perusasento on vähän sinnepäin, juuri niinkuin on opetettukin. Meikälle kun tahtoo riittää että tullaan sivulle istumaan, tassuista tai takapuolesta viis. Ja varmasti näin on vähän yks sun toinenkin osa. 

Kahden kerran jälkeen huomasin kyllä että se osaa paljon osia kaikista liikkeistä, ei ole ongelmaa vaikka alotettiin heti jatkokurssista.  

Sitten se aloitti juoksun. Väliä edelliseen nyt seitsemän kuukautta. Vähän on lyhentänyt väliä sitten viime kertojen 8,5 kuukauden välistä. Fyssariaika siirtyi juoksun jälkeiseen elämään, syyskuun puoleen väliin.