Meidän pienellä lapsosella alkoi torstaina juoksu. Kyllä minäkin sitten jotain nartuista tiedän kun osasin vähän odottaakin. =)

Terrierit saavat nyt sitten olla työajat vanhempien luona ja Sylvi saa harjoitella täydellistä yksinoloa. Perjantaina se jo harjoittelikin. Iltavuoro ja vähän turhn pitkä aika. Mitään se ei ollut tehnyt, ei silpunnut edes maitotölkkiä jonka tapaan sille aina jättää työpäivien ajaksi revittäväksi. Kaikki oli ehjänä ja pienen pieni ulvonta kuului kun sisälle tulin. Raukkapieni.

Tänään Aatu on vähän enemmän nuuhkinut tuota Sylviä että eiköhän se alkaa pikkuhiljaa naiselta tuoksumaan. =) Mutta siedettävästi vielä elo sujuu. Eipä se kuitenkaan perässä roiku. Vielä.

Kasvihuoneella ehittiin käydä Sylvin kanssa hömpöttämässä tuttuja juttuja pujottelusta putkeen ja otin nyt vähän kosketusalustaa ja laitoin puomin viereen ja kontaktipinnallekin ja Syltty läiskäsi tassunsa ikään kuin ylösmenosuuntaan. Täytyy ennenkuin alkaa alastuloa harjoitella alustan kanssa syötellä muutaman kerran kontaktipinnalla pelkästään kun ollaan. Odotustilassa hirveästi koiria mutta se ei haitannut.

Aatun treenit sujuivat myös hyvin. Kuumeni pikkusen ensimmäisen radan jälkeen jonka jälkeen ei meinannut pysyä lähdössä. Kääntymistreeniä aika paljon, meni hyvin. Pujotteli aina loppuun asti ja kontaktit hyvät. Nyt kun Syltty ei pääse ensiviikolla otan Aatun sen tilalle tehotreenamaan pitkästä aikaa pikkujuttuja. Kontakteja ja keppejä.

Sylvi löysi yhtenä päivänä bepanthenin, ja sinne meni kolmas putkilo parempiin suihin. Mikähän siinä viehättää. Paino on pysynyt samoissa lukemissa monta viikkoa, katsotaan nyt alkuviikosta joko 16 kiloa menee rikki.