Hengissä ollaan kaikki.

Yö sujui oikeestaan aika mukavasti. Puol kahentoista aikaan mentiin sänkyyn. Terrierit oli rauhallisia ja Sylvi oli kovaa tulossa sänkyyn mutta mä en päästäny niin se ehkä vartin verran vinkui ja kitisi, tiputin käden roikkumaan lattialle niin se rauhottui pikkuhiljaa. Sitten nukahdettiin ja puol kahen aikaan se heräs, sitten käytiin pikapikaa pissalla ulkona ja äkkiä takas sänkyyn, sama homma kuin ensimmäisellä kerralla. Ja taas nukahettiin. Seuraavan kerran heräsin kitinään puol neljän aikaan, tiputin käden taas lattialle ja se meni sillä. Viiden aikaan sitten täys tohina päällä ja äkkiä ulos viemään mutta en ihan ehtiny ennen pissaa, sen verran unessa taisin olla. =) Mutta ulkona käytiin sitten kaikki. Sylville ruoka ja vähän leikkiä. Sitten jätin sen kotiin ja menin Takun ja Aatun kanssa vähä kävelemään. Aatu ressas sen verran ettei se paljo mitään ollu aikasemmin ulkonakaa tehny. Käytiin ehkä reilu puol tuntii, kolme varttii kävelemässä ja leikittiin Aatun kanssa ja piilotettiin lelua muutamia kertoja. Takas tullessa Sylvi kyllä vinkui ihan hyvästi.

Pientä puuhastelua ja kotitöitä päivän mittaan, pyykin pesua ja sellasta, Sylvi seuras niin tarkkana koko ajan ja vähä kitisi aina välillä. Paljon se on tänään nukkunut, ihan hyvä niin saahaan kaikki kerättyä vähä voimia kuha se asettuu oikeen taloksi. =)

Puolen päivän aikaan mentiin ulos koko porukalla lähimettikköön istuskelemaan vaikkei sielä kovin mukava ollu istua kun on hyttysiä niin armottomasti. Sielä Sylvillä meni lujaa ja otti monet spurtit ja Aatun perässä joka paikkaan. Aatu ei oo vielä lämmenny vaan että vielä saa Sylvi vaan yrittää. Mutta ei se enää kaukana oo ja tuo penneli kyllä osaa kiemurrella sen edessä ja menee leluun kiinni vaikka se on Aatulla suussa ja se vähä murisee sellasta lepposta-ei-niin-tosissaan-murinaa. Luuta se ei Aatulta menny ottamaan mutta Takku on siinäkin ihan lepsu kun Sylvi vaan otti siltä luun. =) Täällä taitaa olla akkavalta tulevaisuus.

Illalla se innostu vieä riekkumaan oikeen kunnolla ensin sisällä ja oltiin kaikki olohuoneen lattialla kumossa. Aatu jatkoi vaan vielä omia leikkejään siinä vieressä ja murisi sitten joka kattoi vähä pidempään. Aatu vaikuttaa ehkä pikkasen epävarmalta nyt kun se on koko ajan sylissä ja hyökkää leluun kun Sylville heiluttelee. Ja Sylviä se luonnollisesti haittaa koko ajan vähemmän. =) Sitten pienten unosten jälkeen lähettiin taas kaikki ulos, Sylvi on kulkenu kainalossa nämä terriereiden ulkoilut muuten paitsi tuo aamunen. Kovasti likka muka jo rimpuili sylissä kun kattoi nuita (vielä hetken aikaa) isompia otuksia. Loppumatkasta pääsi sitten maahan kun oli rauhottunu ensin. Ensimmäinen harjoitus suoritettu. =) Myös luoksetulo on nopea ja iloinen. ;) Sitten taas mentiin. Aatulle taas tönimään ja spurtteja, nyt sitten Aatukin meinas jo innostua mukaan. Se on jännä homma kun Takulle se ei tee samalla tavalla vaikkei Takku oo ees sille mitään sanonu.

Vauhti siis kovenee koko ajan, selvästi aamustakin jo homma menny täällä eteenpäin iltaa kohden. Ja samalla Aatu ja Takku koko ajan näyttää enempi siltä niinku tuo pentu olis ollu täälä aina.