Kirjotetaan nyt heti jotain treeneistä kun kerran niin päätin.

Tänään tehtiin Sylvin kanssa Aatun ryhmän torstaista rataa kun oli jotenkin vielä pystyssä, vähän sai uudelleen rakentaa mutta kyllä siitä aika samanmoinen tuli. Esteitä radassa 26, mentiin pätkissä.

Tehtiin hyviä pätkiä ja Sylvi kääntyi kun se käännettiin, vähän kun lepsuilee tai ite väsyy leviää heti suurempiin kaarroksiin.

Kompastuskivet oli kepit ja muuri. Kepeille avokulma ja yritin vielä laikata siihen päälle kun jatko oli helpompi kun pääsi keppien toiselle puolelle. Meni oikein kylä sisään mutta leikkausta ei noin jyrkästä kulmasta kestänyt. Laitoin lelun loppuun josko auttas työskentelemään eteenpäin. Ei kestänyt leikkausta kuitenkaan, liian vaikea. Otettiin sitten melkein suora lähestyminen ja leikkasin jossa kestää sen. Mutta lelu ei auttanut itsenäiseksi. Kaksi väliä ennen loppua se laittaa melkein maate ja lopettaa pujottelemisen totaalisesti. Se on käynyt ennenkin ja se taitaa nyt olla se lelu joka sielä häirittee. En ainakaan muista että olisi ilman lelua tuota tehnyt. Koitin sitten vielä rataa ajatellen ilman leikkausta ja ottaa etumatkaa kun se pujottelee jotta ehdin sitten ohjaamaan jatkotilanteen. Nyt kun ei ollut taas lelua ei onkelmaa pujotella loppuun. Mutta minä en saanut etumatkaa, hidas. Tai sitte mä en uskaltanut ettei tuu taas pois. Päästiin rata jatkamaan silleen vähän töksähtelevästi kun olin niin jäljessä.

Täytyy nyt ottaa keppejä ilman mitään kikkailua kunnes sille on iskostunut päähän että mä vapautan sen myös siltä esteeltä. Siis "vapautan" samalla sanalla kun kontakteilta. Sitten kun se tietää että pujottelu lopetetaan kun sen sanan kuulee niin koitetaan temppuja. Kun ei lelu ole ihan niin hyvä tällä tapauksella.

Muuri oli pahassa paikassa, hypyn vieressä ja niiden välissä oli aika paljon tilaa. Ensimmäisessä kohdassa mentiin hypyltä ja muuri takasinpäin. Sillon se tais onnistua. Seuraavassa tilanteessa mentiin välistävetona muuri. Sylppy ajautui aika lähelle muuria jonka hyppääminen oli sitten todella vaikeaa ja palat kolisi. Toistojen kanssa saatiin onnistumaan senkin hyppääminen. Näiden toistojen jälkeen ei sitten tuo ensimmäinen tilanne meinannut onnistua, Sylppy se lähti aina välistävetoilemaan. Jouduin saattelemaan todella pitkälle että hyppää muurin takasinpäin. Radalla se tarkotti sitä että en ehtinyt seuraavaan tilanteeseen. Jos yritin ehtiä myös jatkotilanteeseen mukaan tuli neiti muurin ohi. Lopuksi tein sitten tässä tilanteessa olevat kaksi hyppyä ja muuri ihan eri järjestyksessä ja jatkettiin siitä kaksi viimeistä estettä niin ei tarvinnut Sylperön ennakoida välistävetoja eikä muutakaan. Se meni hyvin eikä muurikaan kolissut.

Aatukin kävi jossain välissä kun Sylvi piti tauon, mitäpä muutakaan palauttavana treeninä kuin Aata ja lähdössä pysymistä.  Pysyi ensimmäisellä kerralla, otettiin Alle vähän vauhtia hypyiltä ja putkesta ja kas, ens kerralla ihan hyvä kontakti! Palkka siihen. Sitten otettiin vähän keppejä. Sama paha avokulma joka ei millään onnistu, ei onnistunut nytkään muutako sitte kun menen ja autan reilusti kädellä. Sitä täytyy nyt treenata Aatun kanssa oikein varmaksi niin tietää kisaradoilla sitten että täytyy ehtiä se tekemään. Lelu oli valmiina ja Aapelilla se toimii kyllä, se keskittyy vain pujottelemiseen ja musta ei enää niin väliä kuin ennen. Ja se kans pujottelee loppuun asti. Kerran kepit onnistuneesti ja taas vähän leikkiä. Tästä saatiin kivasti kierrokset nousemaan, seuraavaksi lähdössä pysyminen. Ja nyt se meni ja teki SEN. Läks mun perään samointein niiko kisoissa. Tähän oli hyvä hyvä lopettaa Aatun palauttelut, käveltiin pois ja autoon.