Eilen oltiin Vaasassa kisaamassa kahden startin verran.

Ensimmäisessä tehtiin Sylvin kanssa nolla . Rata oli kiva ja aika haastellinenkin, esteitä lähekkäin ja paljon vaihtoehtoja minne mennä. Selvittiin vaikka yhdessä kohtaa en ehtinyt suoran putken jälkeen ihan mallikkaasti ohjaamaan (enkä olisi ehtinyt vaikkei tuomari olisikaan seissyt suoraan juoksulinjallani ) Sylvi pyörähti muistaakseni sen jälkeen ennenkuin sain seuraavalle hypylle. Aan jälkeen oli muuri ja sen vieressä hyppy jonne meinasi aivan livahtaa selän takaa kun vapautin kontaktilta mutta jostain syystä se kääntyi vielä sielä selän takana ja meni muurille . Muuten tehtiin mallikkaat hyppypyöritykset ja keppien sisäänmeno ja keinukin taisi ihan kohdallaan olla.

Toisella radalla oli taas alussa kääntö kakkoshypylle jotka on nyt tällä hetkellä vähän tuhoon tuomittuja kun ei olla ehditty niitä vielä treenamaan vaikka on pitänyt. Kakkosrima tipahti siis ja lopussa toiseksi viimeinen este ohitettiin. Siinä välissä tehtiin taas hilmuhienoa rataa, mukana leijeröintiä ja tiukkoja käännöksi ja putkesta tuloja.

Nyt siis yhtäkkiä meiltä puuttuu enää yksi nolla kolmosiin

Lainakoira Figon kanssa tein myös ensimmäisellä radalla nollan, se sijoittui kakkoseksi ja sai agisertin joka oli sen kolmas joten yllättäen valioitui sitten siinä samalla . Onnea vaan Johannalle uudesta valiosta! Toinen rata meni sen kanssa vähän hömpötykseksi sitten, noin joka toinen hyppy mentiin väärään suuntaan alkaen este numero kakkosesta.