ON TÄÄLLÄ.  Ja heti aamusta varjossa +20. Mun lomalla ei tarvis olla niin kuumaa ja aurinkoa, vähempikin riittäis niin päästään tekemäänkin jotain.

Torstaina en päässy Sylvin treeneihin joten molemmat oli sitten keskiviikkona. Hyvää harjotusta myös mulle Klagia aatellen, sielä kun täytyy mennä koko ajan vuorotellen niiden kanssa. Ja hyvin selvittiin, paitsi Sylvi ei selviä oottamassa kun meen Aatun kanssa. Satuinpa saamaan vielä viksun idean ja ottamaan niille kevythäkin mukaan.  Kevythäkki on vielä elossa ja luultavasti myös käyttökelpoinen, pienen reiän neiti oli siihen askarrellu samantien kun Aatu alkaa huutamaan radalle menoa. Muuten sillä ei ole häkissä ongelmaa, yleensä on sielä ihan kanttuvei taaimmaisessa nurkassa nukkumassa mutta liian lähelle rataa ei voi ottaa varsinkaan jos Aatu on sinne menossa.

Treeneissä tehtiin Agirodun Open Class rataa kolmessa pätkässä. Meni hyvin molempien kanssa ja koiran vaihtokin onnistui. Aatun kanssa vaan ei tarvitse niin paljon aikasemmin ennakoida joten sitten kun se jää Sylvin kanssa menemisestä päälle tippuu rimat helposti. Sylvin kanssa olin erikoisen iloinen kun sain sen kääntymään heti ensimmäisellä kerralla  Alussa mentiin kolme hyppyä ja putkeen josta sai jo hyvän vauhdin päälle, putken jälkeen kaksi hyppyä välistävedoin ja neitihän hidastaa kuin unelma ennen ekaa ja välistäveto ihan nappiin. Se oli varmaan se kun juuri viime viikolla näitä treenattiin. Kyllähän sen kääntymään saa mutta yleensä vasta sen ensimmäisen yrityksen jälkeen kun joku mulle kertoo miten se pitää kääntää. Se on sitten kisoja ajatellen vähän hankalampaa ja se on kyllä myös nyt kisoissa näkynyt.  

Myös putki-muuri hyppy ja siitä 180 astetta viereiselle hypylle meni käännös hyvin, siinä oli yllättäen valssi hyvin toimiva kun sen vain alotti jo tuola muurilla. Vauhti kasvoi tässä vielä kovemmaksi kuin alkupätkässä mutta niin vain neiti hidastaa kääntymiseen hypyllä kun joku kääntää. Kyllä se siitä.

Aatun teki ihan unelmakontaktit joka kerralla, myös A onnistui heti. En ottanut mitenkään tiukasti kuin kisoissa vaan treeneissä teen enemmän niiku Sylpyn kanssa että luotan että se osaa mennä sinne ja jäädä. Ja nyt se osasi ja vielä jäikin. Pitäisi kisoissakin uskaltaa luottaa että se osaa mennä sinne.