Iltavuoro on onnellisesti ohitse ja hyvin täälä on mennyt. Eipä ole tainnut olla Sylvi vielä ilta-aikaan yksin eikä porukassa kovinkaan paljoa. Ihan vähän oli pissaa, muutamia tippoja, Takun paikan edessä. Mutta niin käy aika usein kun Sylvi mielistelee sitä niin kauhiasti että sitten lirahtelee jos sattuu pissattamaan. Muuten se ei enää sisälle pissaile.

Jos laittaisi tähän ainakin muutamia juttuja ja ottaisi tavoitteeksi viikonlopun aikana toteuttaa.

  • Takulle ja Aatulle verijäljet
  • Takkua liikutellaan vähän mutta usein. On ollut nyt hirmusen jäykkää ja hidasta vaarin meno. Onneksi on kuitenkin ilmakin ollut aika painostava sateiden takia. Ruoka-aikaan herää kummasti ja on hyvinkin äänekäs =) 
  • Aatun kanssa mahollisesti kentälle pelkästään kontaktien alastuloja vahvistamaan, tokoilua jatketaan fiiliksen mukaan ilman sen kummempia raportointeja =)
  • Sylvin kanssa käydään kaupungissa kävelemässä ja suunnitelmissa on koko yhteiselon aikana ollut matkustaa sen kanssa junalla ensimmäiseen pysähdykseen asti (n.20min). En tiedä toteutuuko viikonlopun aikana. Makkararuutua ja miltä se näyttää niin mahollisesti myös joku jäljen pätkä. Aloitetaan myös agi-kontaktien harjoittelu ja laitetaan pahvilaatikko sopivan kokoisiksi alustoiksi. Sylvin kanssa jatketaan myös Sylvi-tokoa ilman sen kummempia raportointeja.

Ja ennenkaikkea vietetään laatuaikaa ja hömpötetään. =) Eiköhän nämä yhdelle viikonlopulle riitä. Mietinnässä on myös muutto Vähänkyrön kunnan puolelle Merikaartoon, noin vartin matka täältä meiltä. Olisko sinne parikymmentä kilometriä. Nätti kaksio rivitalossa ja aika luonnon keskellä näytti olevan, omakotitaloja enimmäkseen alueella. Varsinaista takapihaa ei tässä ollut mutta edessä oli nurmikkoalue jonka saisi aidata kuinka lystää. Paremmin en paikkaa tunne mutta metsäähän tuola syrjässä on vaikka muille jakaa. Ainut seikka joka mietityttää on sähkölämmitys. Todennäkösesti kalliimmaksi sielä asuminen ei kuitenkaan tule, tässä missä nyt asutaan kun on sen verran kova vuokra ja se nouseekin vielä joka vuosi.

Tässä vielä muutamia kuvia viime päiviltä. Sylvi ensin mielin kielin Takun kanssa

1825065.jpg

1825071.jpg

1825073.jpg

Sylvin sivuprofiili, tuijotus luuhun

1825056.jpg

Ja Sylvi on niin isoa likkaa

1825059.jpg