Kisaviikonloppu on onnellisesti ohi. Lauantaina oli koirat hoidossa, Sylvi tuoli puoleksi päiväksi iltapäivästä kun Tuubakin oli. Saivat pennut pitkästä aikaa riehua. Otettiin toimistoon häkki ja lapset sinne. Yllättävän sivistyneesti sielä olivat ja nukkuivatkin välillä. Pientä vääntöä mutta ei mitään ylilyöntejä, hyvin osaavat häkissä siis olla. Sunnuntaina olin töissä ykkös ja kolmosluokat. Aatu ja Sylvi oli koko päivän mukana häkissä toimistossa. Kakkosten aikana kävin kävelemässä ja seurailtiin kisoja. Hyvin meni. Sylvillä oli juhlaa taas kun kaikki pussalilivat sen kanssa. =) Aatulla meinas vähän stressi pukata kun ei päässyt radalle mutta aika rauhassa sekin oli. Takku sai loikoilla hoidossa.

Viime viikolla käytiin eläinlääkäriä moikkaamassa. Sylvi sai tehosteet, hampaat vaihtuvat hyvin. Aatu sai taas kilpailukieltotuomion, toisen hormonipiikin ja kolmen viikon antibioottikuurin jonka jälkeen kahden viikon varoaika. Jäävät peeämmät väliin.  Treeneissä kontaktit on mennyt hyvin. Tässä pikkuhiljaa aloitamme Sylvin kanssa kontaktiharjoittelun myös. Jos tämän kanssa sen tekisi nyt huolellisesti ja sitten vasta koko esteelle. =) Opetan sille kontaktit kosketusalustalla, nyt muutama Sylviä vähän vanhempi kakara opetettu ja hyvin toiminut. Ensimmäisessä askeleessa opetellaan koskemaan alustaa kotona. Naksun avulla.  

Sylvi on tehnyt ensimmäisen oikean makkararingin hakutreeneissä. Suunnitelma seuraavaan on se, että ennen kuin otetaan makkaroita esille annetaan pennelin hömpöttää ja vouhottaa enimmät. Se ei malta eikä ole yhtään kiinnostunut makkaroista heti. Sitten kun malttaa rauhoittua niin hienosti.

Sylvi täyttää tänään 18 viikkoa. Painoa 10,3 kg. 300 grammaa lisää viikon aikana. Ruokamäärää nostetaan pikkasen.