Uusi vuosi otettiin vastaan rauhallisesti.

2195437.jpg

2195497.jpg

Paukuttelut ei mennyt täälä älyttömyyksiin ja sisälle ei kuulunut kuin nuo jotka ammuttiin ihan pihassa. Eikä sallitun ajan ulkopuolella kuulunut mitään.

Tänään ollaan vain laiskoteltu ja nukuttu, se on niin mukavaa joskus. =) Aatua se alkoi pikkusen tympimään.

2195634.jpg

Lähdettiinkin illalla remmilenkille Sylvin ja Aatun kanssa ihanaan pakkaseen, Aatun tassuja vähän vilutti. Sisältä ei kuulunut ainakaan sillä hetkellä mitään kun pihaan saavuttiin vaikka Takku täälä hereillä olikin. Huijasin sitä vähän antamalla kuppiin piimää.

Takku käyttää nyt fleece-pukuaan kun on viileämpää niin ei vanhan luut jäädy.

2196082.jpg

 

Ja mitähän tavoitteita sitä itselle asettaisi täksi vuodeksi... Tavoitteita täytyy toki olla niin tulee tehtyäkin jotakin.

Aatu viedään nyt sinne näyttelyyn. Heti kun arki alkaa soitan Kokkolaan jossa lähin trimmaaja ja katsotaan mitä hän voi tehdä. =) Koiranetin mukaan toki oli Aatulla serti vuodelta 2004 jostain Polvijärven näyttelystä. 

Agilityssä valiokello tikittämään eli ensimmäinen nollavoitto. Kisoja ihan sikana ja aina kun mahdollista. Treenauksen puolella kontaktit kosketusalustalla ainakin jonkinnäköiseksi. Itselle tavoitteena hirveä tsemppaus joka kisaan ja treeniin. Vien sen myös hierottavaksi useammin. Tammikuussa pääsee jo ensimmäisen.

Verijäljellä en tiedä saanko sitä ikinä hidastamaan. Mutta tavoitteita täytyy olla. =) Eli tämän vuoden aikana treenataan tarkkuutta ja malttia. Namien tiputtelulla ei ainakaan vielä ole vaikutusta ollut ja otetaan liinasta hidastaminen sitten mukaan jos siltä näyttää. Tässä ei varmaan ikinä tulla kokeisiin menemään mutta tekee Aatulle hyvää. Tavoitteena siis ihan vaan tehdä sitä tekemisen ilosta.

Sylvin kanssa tavoitteena on kisata kun kisaikä saavutetaan. Kuitenkin viimeistään Seinäjoen joulukuun kisoissa startataan. Kesän treenit on jo suunniteltu. ;) En tiedä onko mahdollista mutta jos talvikaudella saisi sen pujottelemaan ilman apuja ja kontaktit ainakin ilman esteen suorittamista.

Pelastuspuolella emme tee tavoitteita, siinä meillä ainakaan ei ole mikään kiire kun ei ole oikeastaan missään muussakaan. Mennään koiran mukaan. Seuraavaksi rakennamme ilmaisua kun joulutauko on taukoiltu. Jälki otetaan uusintayritykseen kun talvesta selvitään.

Tokoiluissa en tee itselleni sen kummempia tavoitteita ettei mene se pienikin maku joka nyt on mahdollisesti vähän tullut. Oikein pitkän matkan tavoitteena Sylvin kanssa BH. Ja Tokokisoihin osallistuminen. Sekin oli pitkän matkan tavoite-ei tälle vuodelle. Aatun kanssa ei ainakaan kisatavoitteita, silloin se yleensä huutaa treenatessa vielä enemmän.

Takun tavoite on pysyä terveenä loppuun asti ja kaatua suorilta jaloilta. =) 15 ja puoli on hirmuisen paljon mittarissa. Jos se ehtii, jatkamme pientä verijälkeä. Siitä se on niin intona. Muuten lenkkeilyä metsässä ja syömistä, kunnon mukaan, niistä se nauttii. On se kyllä vielä vanhoilla päivillä oppinut istumaan ruokakupin eteen ja syömään vasta luvan saatuaan. =) Piti alkaa vaatimaan kun muidenkin täytyy.

 

TSEMPPIÄ KAIKILLE VUOTEEN 2009!!