Meidän tyttö täyttää tänään jo huikeat 5 kuukautta. Painoa on kertynyt 12,9 kiloa. Uutta kuvaa emme sankarista saa kun kamera on viety ulkomaille lomailemaan. Ensi viikon aikana sekin jo järjestyy.

Tänään olimme porukalla kentällä. (siis vain meidän porukalla, minä ja kolme koiraa) Sylvin kanssa menimme putkea pallon perässä. Nyt on esteet korkattu. =) Sekä kiersimme siivekettä muutaman kerran.

Aatun kanssa kontakteja. Nyt se sitten pysähtyi puomilla kokonaan ja siinä kohdassa jossa käskytin odotaa. Eli liian aikaisin. Otin itselle tavoitteeksi edetä rauhassa. Mulla kun ollut tapana juosta kilpaa Aatun kanssa niin kukapa siinä nyt hidastaa pystyy. Täytyy pysyä ite tässä etenemistahdissa reeneissäkin kun koirallakin on kierroksia miljoona enemmän. Käydäänpä aina silloin tällöin ottamassa näin pelkkiä kontakteja. Jos näistä jäisi sitten taas joku malli Aapelin päähän sitten kun kierroksia enemmän ja esteet huutaa edessä.

Eilen olimme turisteina PM-kisoissa. Mitään valtavaa menestystä ei seuralaisille tällä kertaa mutta kivaa oli. Sylvi riehui ja sinkoili tuttuun tyyliinsä ensi tunnit ja sitten se kävi jo rauhallisemmaksi. Sylvi on oikein meidän maskotti. Kaikki tervehtivät sitä ensin ja sitten sanovat mulle että hei sullekki. =) Se tutustui bortsupentuun joka oli puolivuotias. Aika siro kaveri, Syltty oli melkeinpä isompi sitä. Se ei vaan meinannut pysyä Sylvin mukana. Tai sitten se osasi vaan käyttäytyä remmissä paremmin. =)