Tänään otin metsään kameran mukaan. Sää ei vain oikein kuvaamista suosinut kun lunta satoi ja joka kuvasta tuli vähän enemmän tai vähemmän sumuisia.

2139773.jpg

2139766.jpg

2139769.jpg

Sitten tuli eteen puunrungon ylitys

2139799.jpg

Sylvi ensin

2139803.jpg

Aatu ehti jo mennä

2139809.jpg

Komeasti loikkaa vanha herrakin

2139821.jpg

Kameran heiluttelu jatkui kotona. Lenkin ja ruuan jälkeen vähän huilattiin

2139823.jpg

2139826.jpg

2139861.jpg

Ja sitten taas mentiin

2139852.jpg

2139829.jpg

2139842.jpg

2139845.jpg

Takku se vaan on aina yhtä ihana

2139856.jpg

Sylvi hivuttautuu Aatun luulle

2139866.jpg

Sylvi ja Sylvin sammakko joka on yllättäen saanut pitää täytteensä. Se ostettiin jo ennenkuin Sylvi muutti meille

2139884.jpg

Tällä viikolla harjoiteltiin taas lelunetsintää. Hienosti sujuu. Sylvi ootteli puussa kiinni kun piilotin patukan. Komeasti etsi ja löysi ja toikin vielä! Näitä kolme kertaa, kaksi patukalla ja kolmannelle vaihdettiin narupallo. Aatulle yksi keppi piiloon. Parannusta etsimiseen. Vähän alussa meinasi jäljestää mutta törmäsi nopeasti kepin hajuun ja alkoi etsiä sitä. Hyvähyvä.

Keskiviikkona mulla oli iltavuoro joten ei päästy varsinaisiin agitreeneihin aatun kanssa. Mentiin sitten torstaina vapaavuorolla. Aikomukseni oli ottaa vain vähän ja varsinkin vahvistaa juttuja. Kontakteja, keppejä ja lähdössä pysymistä. Ja sen teinkin. Kerran käytiin radalla. Pieni radan pätkä, ehkä 16 estettä ja kaikki kontaktit mukana ja päättyi keppeihin. Yksi välistä veto, takaaleikkaukset renkaalla ja hypyllä niin että sain sen kauimmaiseen putken päähän sekä yksi takaakierto muurille. Mentiin hyvin pätkissä rata koska palkkasin jokaisen kontaktin jälkeen. Keinulla vaadin sitä pysähtymään ja odottamaan lupaa poistumiseen. Kaksi onnistunutta toistoa ja sitten jatkettiin. Voisi alkaa vaatimaan samaa myös puomille. Edelleen aikomukseni on alkaa sille naksuttelemaan ja opettamaan kosketusalustalla oikea paikka minne juosta. Kepeille mentiin putkelta avokulmasta eikä osannut hakea itse oikeaan väliin vaan lähti kakkosvälistä. Autoin ja työnsin kunnolla sen liikkeen suoraksi niin saatiin onnistuttua. Pitäisi varmaan saada kaarilla harjoiteltua sisäänmenoja. Kerran lopetti pujottelemisen kesken ja siinäkin vähän psyykkasin liikaa. Sitten vielä muutaman esteen kautta puomille ja hyvä kontakti ja siihen lopetettiin.

Sylvin kanssa koetin pidentää aikaa kosketusalustalla vähän sitä auttamalla ja se meni hämilleen. Jatketaan siis toistoja. =) Sylvi on myös jo aika taitava paikallaan istumisessa. Tällä hetkellä harjoitellaan ehkä eniten maasta istumaan nousemista joka on hankalaa vielä.

Ensi viikolla Sylvi pääsee sitten taas kasvihuoneelle hömpöttämään ja "agiliitämään". Kosijoita kävi meidän oven takana ainakin kaksi. Ensimmäinen oli sellainen corgin näköinen trikkipoika, pullea kuin possu joten se saattoi tehdä sen muutenkin ison näköiseksi kun väitän että se oli kuitenkin isompi kuin corgi. Viime viikon keskiviikkona se tuli ensimmäisen kerran vastaan kun lähdin Aatun kanssa treeneihin. En ollut nähnyt moista koiraa kenelläkään meidän nurkissa asuvalla. Perjantaina mulla oli iltavuoro ja aamulla kun herään päästän aina Sylvin ensimmäisenä pissalle jos ei heti aamusta tarvi töihin lähteä. No, avasin oven ja tämä poika se sieltä pisti päänsä sisään samantien. Hyi kun säikähdin mutta Sylvi ei siitä välittänyt oikeastaan ollenkaan. Se ei ollut edes että ihanaa kun tulit leikkimään, vaan enemmänkin aivan niinkuin koko koiraa ei olisi ollutkaan. No ei päässyt Sylvi pissalle vaan vedin oven kiinni ja jatkoin nukkumista. Välillä kävin kurkkimassa ja sielä se koira makoili meidän oven edessä ja yhdessä välissä se rupesi haukkumaankin. Tuli sitten kuitenkin aamupäivä ja aika lähteä metsään. Takun otin kiinni ja ovi auki. Aatu syöksyi heti uhoamaan että mitäs täältä haet mutta antoi olla kun sanoin että antaa olla. Takkukin murisi sille kun käveli sen ohi. =) Lähdettiin autolla mettään ja sen jälkeen ei ole tätä kaveria näkynyt.

Tämä toinen oli sitten salamyhkäisempi. Yksi ilta kun lähdin koiria pissattamaan Aatu oli ulko-ovelta asti ihan tohkeissaan ja häntä pystyssä ja nenä maassa painoi menenmään välillä muristen. Ajattelin että nyt se on tullut takasin tämä cogin näköinen poika. Päästiin tien päähän ja yleensä kun käydään vaan pissalla käännyn tien päässä takasin kotiin. Nyt kun käännytiin oli toisessa päässä joku koira jota en kunnolla nähnyt mutta näytti jo vähän suuremmalta kun tämä edellinen että meinasi jo huumori loppuvan ja kirosin jo koiranomistajat jotka päästävät koiransa omille teilleen. =) Emme sitten menneet takasin vaan kiersimme vähän pidemmän iltalenkin kautta kotiin. Tässä kun ei pelkästään sitä juoksusta narttua ole. No, ehkä jos semmosen perässä tulevat eivät ole kovin agressiivisella päällä.

Tiistaihin asti mulla on nyt töitä ja sitten viiden päivän vapaaputki. Sitä ootellessa. =)

Lähikuvia vielä

2139836.jpg 

2139849.jpg

2139874.jpg

2139877.jpg