Aatu tuli viime perjantaina kotiin, juoksun alkamisesta oli silloin kulunut 19 päivää. Ja voi hellanlettas kun sei meinannut millään jättää Sylviä rauhaan. Se todella näki nyt Sylpanterin ensimmäistä kertaa naisena ja rakastui het. Lenkilläkin seurasi vain Sylviä kuin hai laivaa. Meinasi poika lähteä kyllä kieltämättä leikkuriin ennen aikojaan. Onneksi tiistaina kun tultiin Sylpen kanssa kotiin se oli yhtäkkiä palannut maan pinnalle ja rauha näytti olevan taas läsnä. Lenkilläkin Sylvi taas haastoi sitä ja haukkui ja ärsytti sitä. Ihanaa.   Oon kuitenkin vienyt Sylviä työpäivien ajaksi eri osoitteeseen tähän päivään asti, perjantaina on vapaapäivä ja viikonlopun saavat jäädä jo keskenään.

Sylvi lempipuuhassaan, vadelmapuskassa

Aatukin on oppinut vähän maistelemaan marjoja

 

Lauantaina oltiin Merjan kanssa treenamaassa keppejä. Olipa hyvät pikkutreenit, otin toistoja sekä avo-että kiertokulmasta ja palkka ensimmäisen välin jälkeen heti. Hienosti Aatu meni oikeaan väliin molemmilta puolilta.

Keskiviikkona Sylvi pääsi kentälle. Ai että kun se meinasi revetä liitoksistaan, niin kivaa oli. Otettiin kontakteja. Ennen Aatun treenejä puomilla kosketusalustat. Tehtiin pari kertaa. Hyvin meni. Ja Aata muutaman toiston verran enemmän. Siellä ei ole enää alustaa.

Aatu treenasi välissä. Aatu teki huisin teon kun se pujotteli vaikka putki oli minun ja sen pujottelusuorituksen välissä. Mahtavaa.  Kepeille kiertokulmasta jonne se haki hyvin, tekee hyvää palkkailla sitä ensimmäisestä välistä useamminkin.

Sitten kun Aatu oli treeninsä treenannut käytiin Sylvin kanssa vielä kontakteilla. Nyt koitin puomia ilman alustoja. Ylösmenolla täytyy olla tarkkana että tassut on kontaktilla. Välillä sillä on tassut tässäkin vaan maassa ja muuten se on ihan matalana kun oottaa aina lähtöasennossa että vapautetaan puomia suorittamaan. ihan sikasiistit kontaktit. Sillä on oikeen kiire alastuloa suorittamaan, sekä Aalla että puomilla. VAU. Nyt oli vauhtia sen verran paljon että tuli aina ensimmäisellä kerralla läpi kontaktin, ei siis jäänyt sinne oottamaan että saa luvan lähteä. Nyt harjotellaan vielä tämä kuntoon, vasta SM kisoissa saa sitten jatkaa matkaa samantien.  Uusintayrityskerralla se sitten jo heti tarjosi sinne jäämistä. Eli pidennetään aikaa ja vaihdellaan mun paikkaa ja etemisnopeutta alastuloja suoritettaessa. ja yritetään pysyä ilman kosketusalustoja.

Heinäkin maistuu väliin

Sylvin kanssa käytiin pyöräilemässä viikonlopun aikana ja se käveli jo melkeen kuin vanha tekijä pyörän vieressä.