Lauantaina loppui Aatun antibioottikuuri. Maanantaina vien pissanäytteen kontrolliin ja katsotaan mikä tuomio tulee. Torstaina reeneissä kontaktit, tai siis puomin kontakti, tultiin taas vähän kovempaa joten käytiin se taas remmillä läpi muistin virkistämiseksi. Luulen kuitenkin että heti kun mahdollista ilmoitan sen kisoihin ja käydään kokeilemassa. On meillä ennenkin ollut kontaktit jotka toimii reeneissä mutta ei kisoissa. Ja mielummin sellaisiin kisoihin joissa toinen rata on hyppäri. Oulussa olisi syyskuun puolessavälissä näin ja se hyppäri mentäisiin vielä ensin niin saisi enimmät purkaa ilman kontakteja josko sitten pystyisi hidastamaan niissä kisoissakin. =) Muuten meni kivasti, Anders oli värkännyt aika hankalan radan, varsinkin sen loppupätkä jossa kaikkien nopeiden koirien meno näytti samalta. Siis ne menivät kaikki saman esteen ohi. Sylvillä oli ripulia vielä päivän verran viimeisestä mutta nyt se tuntuu olevan OK.

Nyt otetaan Sylvin kanssa tavoitteeksi käydä kentän laidalla useammin kuin sen Aatun reenien verran. Aikamoista riekkumista se harrastaa kun sinne päästään ja sinkoilee joka suuntaan. Rauhoittuu kyllä kun ollaan oltu sielä jonkun aikaa ja kun reenien jälkeen päästän sen häkistä vapaaksi se on jo oikein hyvän tuntuinen ja kuulolla. On kyllä kentällä silloin jo hiljaisempaakin. Jotta pientä alkuhallintaa remmissä kiitos. Parempi tietysti näin päin kuin toisin päin. =) Ja koirien ohituksia tarvittaisiin tuhannesti enemmän, täytyy lähteä sen kanssa myös yleisimmille kävelyreiteille että niitä saadaan. Aina kun koira on tullut täälä vastaan on kaikki kolme ollut melkeen mukana. Se on myös neidin osalta aikamoista riekkumista ja onpa haukkunutkin ohimeneville.

Mutta jonkunlaista hallintaa sentään löytyy. Olin lauantai-iltana Takun ja Sylvin kanssa kävelyllä ja Syltty oli irti niin siili se mennä viipotti tien poikki puskaan ja Sylvi lähti perään mutta tuli kutsusta melkein heti. Ja sitten bileet pystyyn lelun kanssa. Sitten kun oltiin jo melkein kotiovella lähti kissa puskasta juoksemaan. Ja senkin perään painettiin mutta tultiin takaisin, en tiedä tuliko kutsusta vai eikö vain uskaltanut lähteä kauemmas. Kissa jäi vähän sitä vaivaamaan kun kovasti piipitti sitten sinne päin minne kisu oli pinkaissut.     

Perjantaina oltiin koko porukka metsässä ja Sylvi paineli oikein hallitusti ja ketterästi kivillä ja kannoilla. Myös Takku-vaari on ollut ulkona jonnin verran reippaampi kun ilma on viilentynyt. Maanantaina vapaapäivä. Katsotaan kuinka meidän tekemisten käy. Se on näyttänyt olevan vähän niin että muina päivinä painetaan ja sitten kun vapaapäivä koittaa ollaan ihan unessa ja laiskotellaan vaan.

Alla vielä Sylvistä uusin kuva. Kontaktin harjoittelussa. ja Aatu löytyi joka kuvasta taustailemasta

1841834.jpg