ja oli sielä muitakin kun vain minä. Nauru

Tehtiin Kati Walan ykkösluokan rata Torniosta.

Sylvin kanssa reenattiin hyppäämistä. Kolme aitaa joista kaksi melkolailla samassa linjassa ja kolmannelle sitten vähän kaarrettiin vasemmalle. Keskimmäinen oli 45 cm, muut 55cm. Hienosti Sylvi hyppäsi, alussa alitti viimesen mutta sitten otin naksun käyttöön ja naksautin joka hypyn jälkeen niin  johan alkasi neiti hyppiä. Lähtöhyppyä täytyy harjoitella, kun jätän Sylpyn istumaan hypyn taakse ja menen itse toiselle puolelle kutsumaan tuli aina ali. Muutama onnisunut otos molempiin suuntiin ja sitten putki-hyppy-puti molempiin suuntiin ja hypyn jälkeen naks. Hienosti meni.

Aatun kanssa sitten tehtiin rataa. Lähti lähdöstä ilman lupaa muutaman kerran. Nyt se jää paikalle mutta ei kestä kovin kauaa sielä. Ei tartte kun pikkusormea heilauttaa tai sanoa hyvä-paikka niin se sinkasee. Siedätystä siedätystä.. Radalla mentiin lujaa, kepeille menoa otettiin muutaman kerran molemmilta puomilta ja saatiin onnistumaan. Lähdettiin puomin kontaktilta niin että käskin 2on-2offiin ja kun meni palkaksi jatkettiin matkaa. Loppusuoralla putki hyppy putki keinu ja kaksi hyppyä melkeen suorassa linjassa. Harjoittelin omaa juoksemista ja vedätin kunnolla, hyvin suoritti kaikki esteet ja pysähtyi keinullekin vielä. Loppuun vielä muutama lähdössäpysymistreeni ja lopetettiin palkkaan siihen että pysyy paikalla.

Sylvin kanssa vielä keppejä muutaman kerran, nyt aloitin naksauttamaan aina oikeasta sisäänmenosta. Hienosti neiti pujottelee.

Kontakteista pidettiin Sylpyn kanssa huilia. Keskiviikkona käytiin ottamassa päivällä ihan naisten kesken vaan muutamat puomit ja Aat. Puomi remmissä ja namia matkalle muutamia. Saatiin kaksi oikein hienoa puomia ja lopetettiin siihen. Aan Sylvi meni ensimmäisen kerran, siinä ei remmiä mutta voi olla että otetaan käyttöön niin saadaan alastulotkin onnistumaan eikä aina tarvitse korjata ottamalla kontaktit erikseen. Nyt täytyy alkaa ottamaan koko estettä sekä puomilla että Aalla että palikat alkaa loksahtamaan kohdalleen koska kontaktit yksikseen menee kivasti.

Torstaina valmennusryhmän treeneissä Aatu ei varastanut kertaakaan. Myöhemmin Sylvin ja Tuuban lastentreeneissä tehtiin hyppyjumppaa Merjan avustuksella viidellä tai kuudella hypyllä joissa vain niin vähän väliä että siitä ponnistettiin vain kerran uuteen hyppyyn. Lisäksi muutamat toistot kontakteja ja sitten pääsivät penskat uimaan ja juoksemaan pitkin puistoa.