Tänään tein sen ensimmäisen kerran. Koirat suihkun kautta sisälle. Siitä se taas alkoi. Cool

Tänään tein myös esineruudun. Ensin Aatulle hanska piiloon ja hyvin teki töitä, ihmeen rauhallisesti. En tiedä johtuiko lumesta. Sitten löysi ja toi käteen. Sylpylle juotava jogurtti pullo samaan piiloon. Sylvi ei oikein meinannut lähteä etsimään. Tuli mun luo pyörimään. Sitten mentiin toiselle sivulle ruudusta ja lähetin sieltä uudelleen. Nyt lähti jostain syystä paremmin ja esine oli täältä lähempänä. Hetken sai tehdä töitä ja löysi ja toi käteen asti.

Sylvi sai toisenkin kerran metsästää esineitä kun illalla repi taas Aatun pannan pois ja vasta sisällä huomasin että panta puuttuu. Sitten vaan Sylvin kanssa uudelleen sinne mistä tultiin ja bongasihan se pannan sieltä.

Sylvi pääsi viime viikolla agiliitelemään, vaikka s emeni vähän enemmän Aatun kanssa treenailuksi kun oli molemmat mukana. Opin (taas) että täytyy suunnitella vähän paremmin treenaukset muuten on hankalaa itekseen treenailla. Sylvin kanssa pujoteltiin, käytiin puomin alastulolla ja sukellettiin pimeään putkikulmaan.

Vöyrin kisoissa kaksi hyllyä. Tsemppi puuttui. Eilen treenissä onneksi sitä oli taas välillä hitusen ja tehtiin hyvät treenit. Aatu pysyi yllättävän hyvin. Nyt selkeesti kun se kuumeni niin alkas makaamaan ja hiipi perässä. Yhteistreeneissä Sylvin kanssa se pysyi kans hirmu hyvin. Vielä kun alkasin hinkkaamaan sen kanssa välistävetoa kun en saanut onnistumaan ja se kuumeni kiehumispisteeseen se kuitenkin pysyi joka kerta ennen ku lähdettiin esteille.

Sylppy on innostunut hiiren kuvasta vai mikä se nyt on kun se liikkuu tietokoneen näytöllä.

1238704282_img-d41d8cd98f00b204e9800998e