Sunnuntaina oltiin Lapuan raunioradalla treenaamassa.

Sylville kolme maalimiestä, kaksi pienemmälle alueelle ja kolmas vähän sivummalle suuriin renkaisiin. Maalimieheltä suorapalkkana nami heti kun koira löytänyt ja sen jälkeen haukutusta. Tarkoituksena vahvistaa paikallistamista ja löytämistä kun palion tarkempaa hommaa kuin metsässä.

Ensimmäinen löytyi aika nopeasti, sitten täydellinen rauhottuminen ennenlähtöä seuraavan metsästykseen. Toinen olikin vähän hankalammassa paikassa, "sukellusveneessä" sisällä. Oven välissä oli kivi että se oli vähän raollaan. Sylvi törmäsi hajuun, teki aika kauan töitä ja jaksoi tehdä ja pyöriä ja paikallistaa koko ajan. Pyöri sukellusveneen päältä oven luokse ympyrää, siitä näkee hyvin missä hajut liikkuu ja sitten se teki täyskäännöksen kun meni riittävän pitkälle niin ettei ollut enää hajussa. Sitten jossain vaiheessa meni riittävän läheltä ovea ja pisti jarrut pohjaan, tuoltahan se tuleekin  Olipa justiin sopiva homma Sylpylle.

Kolmannelle lähettiin taas rauhottumisen jälkeen. Vähän on irtoavaa mallia joka raunioilla näkyy erittäin selkeästi kun yhtäkkiä ei koiraa näy enää ollenkaan. Tulee kuitenkin heti kun kutsuu lähemmäs. Kolmaskin sitten löytyi renkaista, vähän piti taas kiertää ympyrää että missähän sitä nyt haukkuisi sitten.