Olemme viikonlopun taas samaisella mökillä kuin juhannuksen aikaan. Sylvi pysyy hienosti tässä nurkilla ja saa hyvää siedätyshoitoa ohikulkevista ihmisistä. Jotkut kävelevät vielä semmosen golf-kärryn kanssa kun olemme tässä golfkentän ympäristössä. Kertaakaan ei ole pieni Syltty lähtenyt ihmisten perään. Lintuja se on muutaman kerran lähtenyt jahtaamaan melki golfkentän puolelle mutta tullut heti kutsuttaessa. Aatun kanssa makoilevat terassilla ja tarkkailevat ympäristöä. Olimme pienellä kävelyllä Takun ja Sylvin kanssa ja kävimme rannassa pällistelemässä vettä. Koko ajan rohkeammaksi tullaan veden kanssa, nyt etutassut oli jo vedessä ja kauhiasti kiinnosti pientä pentua. Aatu oli sitten vähän reippaamalla kävelyllä. Vähän seuraamista. Palkkaan kun se tulee (mun mielestä =) ) hyvällä kohdalla. Hienosti se hakee jo sen oikean paikan eikä enää kävele melki mun edessä jatkuvasti. Aatu on myös pidelly vähän kapulaa. Harjoteltiin että se antaa vain käskystä sen eikä sylkäse millo tykkää. Ollaan sitä tehty aina lelulla sillo tällö. Sitte vielä käskin sen maahan kun oli jonkun matkan päässä. Nyt se yritti kyllä mennä maahan mutta ei aina ihan malta. Ei ainakaan tullu heti luo niinku yleensä. Takku ja Sylvi on harrastanu yleistä hömpötystä. Takun oon pessy. Sylvi pitäis huomenna pestä vielä oikeen shampoopesulla. En oo sitä torstain pentupainien jälkeen kun vedellä huuhdellu. Otetaan nyt oikeen kunnon kylpy. Aatun pesen vasta kun on nypitty. Tukka alkaa olla aika pitkällä mallilla. =)

Sylvillä on ylähammasrivi tyhjä. Kolme hammasta on poistunut komiasti suusta. Huomenna on tarkotus mennä tekemään verijälkiä jonnekin päin. Tässä on muuten pitkän tovin ja monta tuntia istunu koneella kun agikilpailujen järjestäminen lähenee. Täytyy lyödä ilmottautumisia koneelle ja väsätä kutsukirjettä. Kuvia napsin illan suussa aika monta ja onnistuneitakin otoksia joukosta löytyy, Sylvi ja Aatu innostuivat taas oikeen kunnolla vääntämään. Se kun on ollut vähän tauolla viime aikoina.

Perjantaina oltiin Sylvin kanssa aivopesemässä meitä kumpaakin ja katsomassa tokokisoja kentällä hetken aikaa ennen mökille lähtöä. Kauhian tiiviisti me molemmat tuijotimme voittajaluokan koiria. =) Vähän Sylviä itketti sielä mutta makoili kuitenkin rauhassa. Hyvä harjoitella välillä kentällä muutakin kuin Tuuban kanssa painimista. Sillä oli uudet valjaat päällä. Tarjalta perityt.

Torstaina Aatun kanssa yli kahden viikon tauon jälkeen agiliitämässä. Kivaa oli. Aatu pysyi lähdössä, kontakteilla se on parempaan päin kun mitä olikun aloitettiin. Ei se pysähdy mutta ei se samalla voimalla tule kuin talvella. Remmissä kun mentiin niin se oikeen kerran pysähtyi taas puomilla. A on ehkä parempi. Ja keinulta se ei ole koskaan roiskinu. Sielä se pysähtyy. Kepeillä ei ollut mitään ongelmaa. Sarjaesteen rimat pysyi. Kaikenkaikkiaan oikeen onnistuneet reenit. Röyhkeä Aatu oli vaan kun oltiin tutustumassa rataan se kävi Hanniksen repusta kaivamassa lelut maahan. Ja omasta repusta se kävi rouskuttamassa nakit malkeen silmien alla. Sylvi oli kiltisti taas kevythäkissä oottelemassa. Vähän vinkumista kuului mutta oli kuitenkin rauhassa ja makoilikin sielä. Eikä yrittänyt ollenkaan tulla sieltä läpi. Niinkuin Takku herralla on joskus tapana kun sen erehtyy mukaan ottamaan.. =)

Oltiin Sylvin kanssa myös katsomassa Suloa pitkästä aikaa. Sulo meinasi aivan innostua ja se oli vielä vähän Sylville liikaa. Sielä kuunneltiin remonttisahausta. Taas Sylvi vahtia palloa kun Sulo tuli lähelle niin nappas. Nostin pallon pois.

Sylvi on laittanut jarrut päälle kun ollaan autoon oltu menossa muutaman kerran. Kelmi pentu. =)