Meidän rata löytyy täältä

http://smg.photobucket.com/albums/v314/Riidka/?action=view&current=20091010131740.flv

Tulos oli hyl mutta hienostippa tuo menee ja sen kanssa on niin kiva mennä. Itse en ohjannut ehkä ihan niin kuin olisin halunnut kun olisin ehkä ohjannut jos en olisi vähän varmistellut sen hyppyjä. En halunnut mitään alituksia kun en pääse helpottamaan ja laskemaan rimaa.

Ensin oli kaksi agilityrataa ja sitten oli tämä hyppäri ja menin kysymään ensimmäisen radan jälkeen millä korkeudella rimat oli ja ne oli kuudessakytviidessä.  Sitten niitä kyllä laskettiin kahteen seuraavaan rataan.

Maanantaina mentiin sitten het treenamaan kun komosten vika rata jäi halliin paikoilleen. Oli siinä vähän hyppyjä siirretty mutta suurinpiirtein sama profiili. Tehtiin Sylpyn kanssa ensin pätkissä, rimat kuudessakympissä ja viidessäviidessä jotkut. Tehtiin sylkkäriä, valssiä, jaakotusta.. Ja kaikki toimi! Eikä riman alituksia vaikka oli sellanen takaakiertotilanne joka on ollut hankala. Ohjasin myös niinkuin pitää ohjata ja Slyvi Unelma Justiina teki silti kaikki esteet. Hyvin kuulolla, sain putkien "siihen toiseen päähän" ja käännyttiin oikeaan suuntaan. Kepeille meno oli vaikea kun ei olla oikeestaan otettu kun pelkkiä keppejä suorassa linjassa vaan. Hypyn kautta huusi suora putki Aan alla ja mentiin kepeille. Mutta saatiin tämäkin onnistumaan muutaman putkeen syöksyn jälkeen.

Sylppy meni huilaamaan ja Aatu Armas pääsi ensimmäistä kertaa halliin. Pujoteltiin muutamia kertoja ja onpas se äänekäs.  Nyt kun on mennyt vaan Sylvin kanssa joka on ihan hiljaa sen oikeen kuuli.

Sitten Sylvin kanssa vielä yhden kerran ja tarkotuksena mennä koko rata. Se meni älyttömän hienosti, paitsi kun piti mennä kepeille se syöksyi putkeen mutta se olikin kolmosten rata. Otettiin uudelleen vähemmällä vaudilla ja vain hypyn kautta ja siittä jatkettiin rataa. Muuten ihan täyttää nollaa.