1742371.jpg

1742376.jpg

1742382.jpg

Jää murtuu. Takku ja Sylvi päiväunilla. =) Maanantaista keskiviikkoon olivat koiruudet iltavuoron ajan hoidossa vanhemmilla. Kahesta noin yheksään kymmeneen tuntui niin pitkältä ajalta jättää kun ei tuossa vuorossa oikeen ehdi kotona välillä käymään. Mutta näin se sujui hyvin ja pääsi Aatukin usein pissalle ja Syltty sai sen neljännenkin ruuan. Hyvää harjoitusta kun lauantaina menee koko porukka sinne yöhoitoon kun tämä tyttö lähtee välillä vähän rokkaamaan. =)

Jätettiin Aatun kanssa vielä treenit väliin tältä viikolta. Pennut sen sijaan treenasivat taas ja meillä oli uusi kaveri mukana myös. Niki-collie on Sylvin ikäinen. Tällä kertaa se vaan seurasi kauempaa mitä nämä kaksi riehuu kun vähän poikaa jännitti uusi tilanne. Alkasimme vähän vaatimaan lapsilta luoksetuloa kesken rankimman painimatsin ja hei, nehän toimii! Sitten hetken leikkihetki oman kanssa ja taas meno jatkuu. Kovasti Syltty vahtii jos sillä on lelu tai vaikka vaan keppi. Kävi oikeen Tuuban päälle vähän eri mielellä kuin normaalissa leikkitilanteessa. Keppi pois ja saimme sopuisan lopetuspainin vielä ennen kotiinlähtöä. Sylvi taas tuijotteli lintuja joita kentän nurkilla pyörii aika paljon. Se ei lähde niitä saalistamaan eikä tunnu pelkäävän vaan seisoo tai istuu ja tuijottaa. Mutta eipä tämä ole juuri mistään vielä pelon merkkejä antanut. Reipas pentu.

Ennen pentupainia kävimme Sylvin kanssa ystäväni Jaanan luona kyläilemässä. Sylvi matkusti hissillä ensimmäistä kertaa sylissä ja paikan päällä se oli taas niinkuin kotonaan. Hetken katteli ja rauhottui sitten nukkumaan. Ja ennen tätä olimme koko porukalla pyörätiellä kävelemässä. Huh huh. Aatu oli vapaana, Takku oli omassa flexissään ja Sylvi remmissään. Aatun perään se veti alkumatkan kun se mnei niin kaukana. Aina kun remmi löystyi niin naks. Sitten käytiin lähimetsikössä ja hetken vapaanaoloa ja takasinpäin sama matka. Sylvi meinasi innostua riehumaan mutta ihan kivasti siitä selvittiin. Naksuttelin myös aina kun pyörä meni ohi. Niitä menikin hyvin. Jotkut kiinnostivat Sylviä mutta ei sillä mitään mahotonta takaa-ajovimmaa ollut kertaakaan.    

Tänä iltana on tarkotus mennä sitten ystäväni Marikan luo kyläilemään. Sielä onkin sitten kaksi papillonia, Hani ja pienen pieni Sissi.

Alla kuva vielä Sylvistä tasan neljätoistaviikkoisena

1742366.jpg