Tänään on sattunut kaikennäkösiä pikkujuttuja että oikeen nauratta miten voikaan joskus samalle päivälle sattua vaikka päiviä olisi muitakin. No, ensimmäinen juttu ei nyt ihan pieni ollut. Aamulla kun lähdin töihin ja meinasin lähteä ajamaan huomasin että eturengas oli aivan tyhjillään. Äkkiä soitto ja kyyti töihin pikkusen myöhässä mutta päivästä selvittiin. Selvisi myös, että renkaita on tyhjillään kolme ja kaikki viilletty rikki. Siinä kyydin varassa sitten ruokkiksella kävin viemässä Sylvin ja juttelemassa poliisisetien kanssa.

Töiden jälkeen kauppaan ja kassalla maksun aika ja minun visa electron ei kelpaa koneelle. Kotona äkkiä tilitietoihin että onko sielä edes rahaa vai onko joku hakkeroinut mun tilillenikin. =) No ei kummiskaan.

Sitten jo kun lähdettiin koirien kanssa kävelemään pyörätietä pitkin päätin ottaa Syltyn kiinni. Varmuuden vuoksi. =)

Illalla lähdin Aatun kanssa lenkille hirveällä tokoiluinnolla, ohjelmassa lenkin varrella ainakin vähän seuraamista, perusasentoa ja ehkä myös liikkeestä maahanmenoa ainakin siihen maahanmenoon saakka. Ehdittiin kävellä parisataa metriä ja A käy ojan puolella ja vinkasee. No se jatkaa matkaa niin annettiin olla. Se kun aina joskus tapaa vinkasta jos se astuu esim. kepin reunalle ja se toinen reuna pomppaa pystyyn sen nenään. No käveltiin sitten suoraa ensimmäiselle suojatien ylitykselle, ehkä kilometrin verran ja valmiina ottamaan ensimmäinen perusasento ennenkuin vapautan ylittämään tietä. Aatu kiertää sivulle ja paiskaa maata nuolemaan tassuaan. Katson ja veressähän se. Ja täyskäännös kotia kohti. Matkan varrella se aina välillä pysähtyy nuolemaan tassua, mutta yrittää silti alottaa leikkiä. Aatu remmiin ja tästä tuli malttiharjoituskävely. Hyvin meni eikä edes vetänyt hihnassa. Kotona vähän suihkuteltiin tassua ja kyllä sielä varpaiden välissä pieni repeämän tyyppinen on. Taisi olla lasia ojassa. Ja taisi olla renkaiden puukottajakin hieman humalassa. Meidän päivän kohtaloksi koitui suomalaisten juomakulttuuri. He kun ovat aina silloin tällöin hyvin viksuja olevinaan kun jotain vettä väkevämpää ottavat. =)

Aatu sai siis jäädä kotiin ja nyt jo hieman kädet ja jalat vapisten lähdin Takun kanssa. No kaikesta lopusta kuitenkin ollaan tähän asti selvitty ja kaikilla näyttää ruokakuppikin olevan tyhjä että ei ainakaan tukehtumisia enää tule. Nyt katson viisaammaksi painua peiton alle.