Treenaamassa agiliitoa Hanniksen ja Johannan kanssa.

Pujottelua, saatiin taas onnistuneita hienoja otoksia joissa välillä käsi ei tehnyt pujotteluliikettä ollenkaan.

Eteenmenoa kahden hypyn verran, lelu oottelemassa maalissa. Ei ongelmaa singota lelun luo. Otettiin myös takaaleikkausta kerran joka onnistui heti. Hyppy-hyppy ja vasemmalle U-putkeen. Leikkasin tokalla hypyllä ja sitten hienosti vielä putkeen, tai sen putken takia se varmaan onnistuikin niin hyvin kun sinne on jostain syystä niin hirmu kiva sukeltaa. Nauru 

Sitten otettiin muutaman kerran jonkinmoista estesarjaa, oli kaksi hyppyä vierekkäin, toisen edessä hyppy ja U-putki. Näitä sitten mentiin eestaas. Hienosti Syltty jo hakee esteitä.

Otettiin uutena esteenä pussia. Ei ollut ongelmaa sukeltaa sinne, Hannis piti vähän pussin suuta ylhäällä ja laski jonnin verran koko ajan. Neljä-viisi toistoa. Hanniksella oli aina lelu sielä valmiina ja kerran kun pussi oli suoritettu ja oltas otettu uusinta päätti Sylvi jäädä Hanniksen kanssa hakutreeneihin ja alkas haukkumaan sille. Eikä millään pois kun ei Hannikselta tullutkaan lelua vaikka kuinka haukkui.

Lopuksi vielä muutamia toistoja puomin alastuloa hyvällä menestyksellä. Nyt se ei enää tiputtaudu kertaakaan pois vaan jää oottelemaan naksua.  

Ja lapset tietysti painivat ennen ja jälkeen ja vähän välissäkin treenauksen. Hymy

Tänään nähtiin Takku ja voi kun se lähti juoksuun ja aivan innostui kun toiset näki. Ja Sylviä piti tietysti komentaa vähän normaalia kovempaa kun on ollut poissa niin kauan.

Tässä saa pian alkaa painumaan nukkumaan kun siinä puoli kolmen jälkeen aamulla startataan sitten taas kohti Oulua.