Eilen illalla kun laitoin koirille ruokaa tiskipenkin ääressä, selkä koiriin päin meni Sylvi liian lähelle Takkua ja naps. En sitten nähnyt että kävelikö se vaan ohi vai mitä teki, Takku on tässä vaiheessa ruokintaa aika hiilenä aina ja kitisee kun odottaa. Huuto oli kova ja Aatu huusi melkeen yhtä lujaa kun Sylvi. Ja minä taisin ladella muutaman sanasen Takulle jotka jääkööt mainitsematta. Säikähdys oli ainakin suuri. No siitä selvittiin eikä Syltty ollut oikeestaan moksiskaan sitten enää myöhemmin, leikkikin ulkona. Kolmelta yöllä heräsin sen kitinään ja vikinään ja mentiin ulos. Vasen poski oli aivan turvonnu ja varmasti kipeä, siitä kitinä. Rauhottui kyllä ja nukkui loppuyön ihan rauhallisesti. Aamulla sen vasen silmä rähmi erittäin voimakkaasti ja oli liki muurautunu umpeen. Koira oli onneksi ihan pirteä kuitenkin, häntä heilui ja ruoka ja lelut maistui.

Eikun eläinlääkäriin jossa Sylvin silmää putsattiin ja se sai antibioottia ja kipulääkettä. Nyt ollaan sitten antibioottikuurilla. Lääkärissä kun ooteltiin hetki ja istuin Sylvi sylissä niin tämä murisi muutaman kerran hurjana sielä olleelle koiralle.

Nyt on rauha maassa ollut jälkeenpäin eikä Sylvi ´Takkua paljoa väistä sen enempää kun aikaisemminkaan. Tänään illalla Sylvi ootteli toisessa huoneessa kun laitoin terriereille ruuan ja sitten otin sen syömään. Vauhti kovenee edelleen tasaseen tahtiin mitä enemmän päiviä yhdessä vietetään.

Tänään oli hyppykisa Vöyrillä, oli tarkotus ottaa Sylvi mukaan mutta jätin kuitenkin sen vanhempien luokse Takun kanssa hoitoon. Sielä oli mennyt ihan hyvin ja Sylvi oli riehunut ja nukkunut, kuin kotonaan. Mutta kyllä häntä viuhoi ja ulko-ovelle suunnattiin kun menin hakemaan. =)

Kisoista Aatulle harmittava vitonen kun hyppäs renkaan kehikon välistä ja yliaikaa kun otin sen takasin ja rauhassa korjasin, muuten hyvä. Ainakin tähän pienoiseen väsymykseen ja jalkojen painaavuuteen joka melkein valvotusta yöstä johtui.  =)

Niin ja Sylvi painaa nyt 3,7 kiloa.