Aatu on nyt antibioottikuurilla ja kahdenkuukauden kilpailukiellossa. Eturauhanen oli loppujen lopuksi vaivojen syy. Viime viikon keskiviikkona oltiin tekemässä verijäljet ja ennen kun niille lähdettiin käveltiin pieni lenkki ja silloin huomasin että Aatu ei pissaa ollenkaan, kauan pitää vaan jalkaa ylhäällä. Torstaina sama meno jatkui ja poika rupesi olemaan jo pikkusen tuskanen kun ei saa pissattua. Vähän saatiin tulemaan hieromalla kun se vähän rentoutui. Saatiin sen verran pissanäytteeseen että siinä ei mitään tuehdusta näkynyt. Seuraava epäilys oli virtsakivet. Aika perjantaille röntgeniin. Torstai-iltana käytiin päivystävällä sen verran että Aatu rahotettiin ka katetroitiin niin saatiin rakko tyhjäksi ja Aatu sai huilata. Perjantaina ei näkynyt röntgenissä mitään, onneksi. Vieläkään ei se kunnolla pissaa mutta saa kuitenkin tulemaan. Oon antanut sille aamusin kipulääkettä ihan suosista kun ei tiedä kuinka kipee se on. En tiedä olisko ollu sama vaiva sillon kun Sylvi tuli ja Aatu lopetti pissaamisen. Silloin se vaan meni ohi ja laitettiin Sylvin piikkiin. No seuraillaan koska alkaa normaalia touhua olla tuo pissaaminen.

Lauantaina oltiin Sylvin, Tuuban ja Hanniksen kanssa Kokkolan KLAGissa. Kivaa oli ja päivä venähti niin että humpsahti iltamyöhään saakka. Sylvi ja Tuuba väänsivät lähes koko ajan ja nähtiin Vega velikin ja Tane velipuoli. =) Hyvin jaksoivat pennut ja välillä käyttin autossa nukkumassa ja syömässä. Hyvin olivat sitten rauhallisia kun häkkiin laitettiin. Sylvi alkoi sen narupalloa vahtia kun Jiksu-pian puolitoistavuotias-30 kiloinen sakemanni narttu- meinasi sen ottaa ja Sylvi seisoi siinä lelun päällä. Korvat luimussa ja näytti siltä että kohta se nappaa ja niin se kelmi nappas. Jiksu oli vähän hölmistyny. =) Viimestä maxikolmosten rataa seuratessa pennut sitte nukahtivat syliin. Vielä ennen kotiinlähtöä ottivat painimatsia ja kotimatkalla oli takana hiljaista.

Sylvi täyttää tänään 14 viikkoa jo. Painoa on neidillä 7,5 kiloa. Nyt vain puoli kiloa lisäystä viime viikkoiseen. Kuvia Syltystä sekä viime torstain pentupainista kunhan saan koneelle niitä.