Viime lauantaina. Tunnistivat toisensa samantien ja syöksyivät toistensa syliin. Musse-herra pian 11 wee ja Aatukin olivat mukana juoksemassa ja kaikilla oli niin mukavaa. Hetken ennenkuin vesikoirat saapuivat riehuivat Aatu ja Sylvi. Tällä hetkellä kone lataa noin tunnissa yhden kuvan ja olen niitä koko viikon tässä lataillut joten lisää myöhemmin.

2000529.jpg 

2000580.jpg

2000850.jpg

2001512.jpg

2004423.jpg

2004530.jpg

2004614.jpg

2004679.jpg

2004791.jpg

2006584.jpg

2006620.jpg

2006698.jpg

 

Sitten vähän treenikertausta.

Hakutreeneissä viime viikolla Sylvillä kaksi maalimiestä, menivät yhtäaikaa piiloon mutta ensimmäinen oli aivan tien reunassa ja toinen sitten enemmän metsässä. Molemmat löytyivät hyvin, ensimmäisellä se söikin taas. Toiselle lähti kaukaa ja pysyi sielä, syöminen ei enää kiinnostanut niin kauheasti. Jatkossa siis nameja saa laittaa vain muutama, huolimatta siitä että purkissa näyttää ihan köyhältä. =) Tällä viikolla Sylville yksi maali. Mentiin pikkutietä pitkin ja ukko oli jonkin matkan päässä vasemmalla jossa maa laski hieman. Oli hyvä treeni. Sylvi oli alkumatkan vähän ihmeissäänkin ja piippasikin jonkin verran. Sitten kun sai hajun niin meni kyllä tuttuun tyyliin. Kävi myös vanhoissa piiloissa tarkistamassa joissa oli ollut maaleja aikaisemmalle koiralle. Sylvi siis huomasi että etsiä voidaan myös tietä pitkin mentäessä. Tapasimme myös Ville-aussien joka on meidän porukassa myös. Ei vain olla satuttu samaan aikaan treeneihin vielä kertaakaan.

Jälkeä tein viime viikolla kaikille. Sylvillä liian pitkä jälki. Nenä ei pysynyt maassa koko matkaa. Plääh. Tein sitten heti perään mini-jäljen että saadaan onnistunut otos ja se meni OK. Mulla putos kännykkä myös samalle suunnalle ja Sylvi kävi sen haistelemassa. Kun tarkoituksella kävelin sen ohi. =) Jatkossa siis Sylville vain mini-jälkiä ja ehkä pari-kolme samallla kertaa. Aatulle suoraa pätkää 30-50 metriä ja nameja pitkin jälkeä. Tämä metsään. Tällä viikolla sama juttu mutta tein pellolle jotta on itellä mahollisimman helppo maasto. Viime viikolla yksi makuu ja tällä viikolla kaksi. Vauhti on liian kova mutta treeniä treeniä vaan niin uskon hartaasti että tarkkuus kasvaa kun se hoksaa että niitä nameja on pitkin matkaa. Nyt se menee aina välillä ohi ja kun nenään osuu haju niin palaa takaisin. Takulle 2-4 metriä ja nameja tasasin välimatkoin. Pyörii pyörii aina vaan ja tässä saattaa mennä hieman pitempään että eteenpäin mennään mutta kovasti tekee herra töitä ja tykkää ja se on pääasia. Tällä viikolla se meni lopun jo aika mallikkaasti ja joku oli käynyt syömässä sen loppupalkan kupista. Onneksi se on niin keskittynyt että sain tiputettua taskusta uudet. =)

Agilityä käytiin viime viikolla torstaina päivällä itekseen kun keskiviikkona oli iltavuoro. Pari pienen pientä 2-4 esteen pätkää Aatun kanssa joissa harjoituksena pimeä putkikulma ja pujottelu. Noin suurinpiirtein. Pujottelusa ongelmia. Sitten kun olin itse hiljaa enkä sanonut mitään hyvä mene vaan niin se pujotteli. Täytyy olla hiljaa ainakin niin kauan kunnes lopettaa taas kesken. Putkeen irtosikin oikein hyvin ja kontakteja ollaan satunnaisilla palkoilla ja välillä radan yhteydessä ja välillä yksittäin. Sylvin kanssa pujottelua ja putkea joka oli kaarella sekä siivekkeiden kiertämistä ja myös nyt aina välillä suoraan lelun perään jatkamista ettei neiti sitten joskus aivan vaan lähde esteitä kiertelemään joka kerta. =) Lauantaina Hanniksen kanssa otettiin myös muutama hyppy, putki ja kepit esille. Aatun kanssa pienen pieni putki-hyppy-hyppy ja pujotteluun vasemmalle takasinpäin. Meni hyvin, haki pujotteluun ja pujotteli loppuun asti jonka jälkeen kontaktit yksittäisinä palkan kansa ja kiitos. Sylvin kanssa keran kepit, nyt oma käsikin pysyy mukana jo ja neiti pujottelee aika mallikkaasti käsiavulla, tynkäputkea ja muutama siiveke. Lisäksi olen Sylvin kanssa ottanut paikallaan istumista ihan vain kentällä ja kerran pari siivekkeiden takana. Tällä viikolla keskiviikon treeneissä Timon suoraan päästä-rata. Keppikulma hyvää harjoitusta kun suoraan edessä hyppy ja mentiin vasemmalle pujotteluun. No hyppäsihän se tokikin muutaman kerran mutta sitten kun sen sai niin lähti ainakin viisi kertaa kakkosvälistä ja sitte osui nappiin. Aatun kanssa pitää harjoitella erinäköisiä keppikulmia että siihen voisi radalla luottaa että se lähtee oikein. Kontaktit. Aivan loistavat ja saimme kiitosta myös Sofia-treenikaverilta. Ensimmäisen kerran tuntui varmalta kun koira lähti puomille että kyllä se jarruttaa. Helmikuun jälkeen. Sunnuntaina Tampereelle kisaamaan. Katsotaan varmuus siellä. =) Treenien jälkeen lähdettiin porukalla remmi-kävelylle koirien kanssa ja teki hyvää Sylville. Hyvin se käveli vaikka joka suunnassa käveli joku koira. Sitten vain leikittiin tällä kertaa sen kanssa kentällä ja juostiin kilpaa.