Keinua, Keppejä, Kontakteja. Ja vähän pöytää. Siinäpä viime viikkojen treeniteemat.

Sylvin kanssa keinua ja keppejä. Kemin kisoihin tuntui olevan ruhtinaallisesti aikaa mutta ylläri ylläri se menee aika nopiaa sitten aina. Ja oli yksi keinu vähän treenivaiheessa. Tarttin siihen aina avustajan joka hankaloitti treenaamista joten päätin ottaa yhtenä kauniina päivänä riskin ja mennä kaksistaan Sylpyn kanssa ja yrittää ottaa keinusta koppi ja pitää koiran remmiä. En onnistunut ihan ensimmäisellä kerralla ja Sylvi kun ehkä ensimmäistä kertaa keinun omalla painolla humautti alas oli se tietenkin myös ensimmäisen lentokeinun paikka. Uudestaan, uudestaan, uudestaan, uudestaan nopealla tempolla toistoja ja palkkaa ja saatiin kuin saatiinkin onnistumisia. Sitten yhteen väliin en ottanutkaan enää koppia keinusta ja siinä se sitten vähän niinkun oli. Sitten tehtiin selväksi että aivan niinkuin muillakin kontakteilla täältäkään ei lähdetä ilman lupaa. Viime perjantaina otettiin ilman remmiä ja sujui. Sitten tehtiin pienen radan pätkän päätteesi keinu. Siinä oli arvatenkin toisen lentokeinun paikka. Maanantai iltana otettiin vielä muutamia keinu toistoja sekä otettiin parin hypyn kautta vauhtia ja palkkana ootti iltaruuan murusia ja Sylvillä kuola valui kun se siirtyi hyppyjen taakse. Eikä kuitenkaan tehnyt lentokeinua. Nyt sitten huilitaan ja annetaan palasten asettua pienessä päässä sunnuntaihin saakka. 

Kepeissä ollaan edistytty. Välillä pujoteltu vaikeemmalta puolelta koko sarja. Ja lähes joka kerta melkeen loppuun saakka. Viimeinen väli on tällä hetkellä vaikea. Eilen otettiin tätäkin pikkusen enemmän, muuten oon tehnyt vaan yleensä yhden onnistuneen tuolta vaikeelta puolelta. Sisäänmenoja en oo sen kummemmin reenaillu kun täytyy saada tämä peruspujottelu nyt ensin kuntoon molemmin puolin mutta mitä nyt on vähän eri kulmista radan yhteydessä sisään menty tuntuu hakevan aika kivasti ykkösvälin ihan ite tämä neiti.

Sitten ollaan menty Sylvinkin kanssa pätkiä Aatun ryhmän treeniradoista ja ne on mennyt ihan huisin hyvin! Hallillemme tuli onneksi vieraat kontaktiesteet joita ei ole Sylpyn kanssa koskaan menty. Muissa ei ollut ongelmia mutta puomille ei meinannut ensimmäisellä kerralla neiti mennä. Se oli kyllä musta että en tiedä eikö hahmottanut sitä vai mikä liekö mutta oli kiva että ennen kisoja saatiin tehdä edes vähän vieraita esteitä.

Aatun kanssa kontakteja. Oon säästellyt pinta-käskyä sen kanssa jonka olen opettanut samalla tavalla kuin Sylpylle kontaktit. Säästellyt koska sitä tulee sitten viimeistään kisoissa pilattua kun ei vaadi aina samaa siltä käskyltä. Tällä käskyllä tehdään siis 2on-2offit. Aatun kanssa päästiin ennen kaikkia sairaslomia eli suurinpiirtein toukokuussa siihen että se teki yksittäisinä esteenä ne ihan OK. Se tuntuu olevan vaan aikamoisen kaukana siitä että ne tehdään myös radassa saatikka kisoissa.

No, nyt mä olen kuitenkin alkanut vaatimaan sitä myös treeneissä. Puomilta ei ole kertaakaan tullut ilman lupaa. A tuottaa vähän enemmän hankaluuksia, se ensimmäinen kerta vähintään on aina mahdoton pysähtyä. Paitsi perjantaina kun tehtiin niin se teki sen ensimmäisellä kerralla ihan niinkun pitää. Nyt on vaan aika hitaat kontaktit kun pysähtyy aika ylös ja hiipii sieltä alas oikeaan paikkaan mutta tätä ei nyt pilata ja ehkä se siitä nopeentuu kun huomaa toistoja toistojen perään kautta että tässä ei nyt muuta tehdä. Se on reppana aika pihalla koko kontakteista kun välillä vaaditaan ja välillä taas ei niin ihan. Mutta tämä pinta käsky on siitä hyvä että on säästelty kun sillä on aina vaadittu sama. Ja tämä täytyy nyt sitten tehdä kisoissakin itelle selväksi. Nih.

Ja Takku-herra porskuttaa entiseen malliin, turkki on taas lähtenyt ja papparainen piristynyt kummasti. Nyppimisestä Takku taitaa vaan tuumia jotta eikö tästä pääse ikinä eroon kun herra on joka kerran pikkusen hankalampi käsittelyssä.