Lomaviikolla päästiin hyvin treenaamaan, joka päivä jotakin ja metsässä samoiltiin myös ahkeraan. Viime viikonloppuna käytiin Sylpyn kanssa ATT:n kisoissa tekemässä pari hyllyä. Ollaan nyt treenattu ahkeraan kääntymistä ku noustiin kakkosiin, nuissa kisoissa ei niitä taitoja tarvittu kun painettiin suoraa päästä päähän. Neiti alkasi niin sanotusti vähän aatuilemaan kun ensimmäisessä radassa jätin istumaan niikuin aina ennenkin ja menin toisen ja kolmannen esteen väliin. Sitten kun käännyin ni tyyppi sielä makoilee ja kuolaa  oli mennyt heti ensimmäiseen askeleen jälkeen maahan, siis niinkuin Aatukin hetki sitten lähes aina  Hetken siinä mietin että mitä teen, nostanko istumaan vai nou. Sitten mä tulin siihen tulokseen että Sylvi on paimen mä voin sille sanoa ettei se saa nuin tehdä sitte radan jälkeen ja päätin lähteä radalle. Ja niin mä sanoin sille enne toista rataa ettei saa mennä makaamaan vaikka olis kuinka intona ja seuraavalla radalla se istua nökötti taas kiltisti  Ihanan helppoja nämä paimenkoirat. Alkavaa levottomuutta lähdössä huomasin jo pohjosen kisoissa, sielä kuului kaameaa piippausta kun jätin istumaan. Täytyy ottaa treeneissä välillä työn alle nämä lähdöt. 

Myös kontaktit täytyy ottaa tehotreeniin taas, nyt ollaan treenattu nopeutta. Mahollisiman nopiaa alastuloon ja heti kun on oikealla paikalla vapautus. Tämä nyt hieman näkyi jo kisoissa, Sylvi meni alastulolle ja vähän niiku olis antanu itelle luvan lähteä samantien kun tassut oli maassa että joojoo, mä tiijän kuinka tää tehään. Siispä seuraavat treenit treenataan sitten taas vähän kestoa ja häiriötä välillä sielä kontakteilla. Keinulta se tuli täysin ilman lupaa pois joten jälkimmäisen radan lopetin siihen ja laitoi takas kontaktille. Ensimmäisellä radalla putkelta olis pitänyt mennä hypylle ni Sylppy meni kepeille mun selän takaa, siistiä että hakee nuin kepeille  . Täytyy olla nyt tarkkana kun niin usein on kisoissa livahtanut selän taakse. Muuten meillä oli huisin hauskaa niinkuin aina radalla ja Sylpanteri tällä kertaa ensimmäisen kerran kisoissa pujotteli sen vaikeammankin puolen kisoissa. No oli jo aikakin.  

Tällä viikolla on taas pakkanen alkanut paukkua eikä olla päästy treenaamaan mitään. Viime päivinä alkanut jo vähän haittaamaan lenkkeilyäkin. Ja auton käyntiinlähtemistä.  Aatu on selkeästi vilusempi kun Sylvi, ei se nuorempana ollut mutta nyt se nostelee tassujansa ja menee kotiin hyvin ripeään. Sen täytyy ehkä kohta myös saada tossut, Takku tarkentee melki paremmin kun on tossut jaloissa. Jos vielä jatkuu monta päivää kovat pakkaset täytyy mennä vaan Sylpyn kanssa että päästään jo kunnon lenkille pikkuhiljaa.