Sunnuntaina oltiin Aatun kanssa Vöyrillä kisaamassa. Tuomarina Salme Mujunen.

Omassa liikkumisessa parantamisen varaa mutta ei se mitään, tehtiin tuplanolla ja näin ollen meiltä puuttuis enää yksi Vantaalle.

Seuraavissa kisoissa saa sitte hakata päätä hiekkaan kun päästin sen Aalta liian aikasin, mä epäilen että mun pää ei kestänyt kattoa miten se tekee kontaktit vaan vapautin voi sanoa heti kun näin että on kontaktilla. Pöh. Puomia ei radoilla ollut, kepeille vaikea avokulma ensimmäisessä radassa. Lähdössä pysyi lähdössä molemmilla kerroilla heti, toisessa makasi kun kattoin.

Viime viikolla ei ehditty treenata palioo ollenkaan kun päätin yhtäkkiä hypätä yöhommiin ni siinä meni se viikko ja kämppä oli ihan yhtä ehjä kuin ennekin vaikka Sylppysein ei ole koko yötä koskaan yksin ollutkaan  Torstaina Aatun treeneissä ehittiin ottaa yksi pikkupätkä, alku oli neljä hyppyä, ei suorassa linjassa, ensimmäistä lukuunottamatta kaikki takaakiertona. Taisi olla Cruftista alku. Viimenen este A ja palkka valmiina, ite jäin taakse ja hyvin meni oikealle paikallensa. En kuitenkaan sitten kisoissa luottanut  Sylvi oli rataantutustumisen ajan viihdyttämässä itteään mukana hilluen ja alkas siinä sitten mun ohjausharjottelua seuraamaan ja meni alun kyllä erinomaisen näppärästi  Ennen treenien alkua tehtiin sen kanssa pikkuusen puomia. Taisi olla putki häiriönä, jos ei ihan puomin alla niin oli tosi lähellä.

Seinäjoelle on ilmoitettu sekä Aatu että Sylvi. työvuoroja ei viel vaan ole mutta elämässä täytyy ottaa riskejä  Ja se juoksu tässä nyt aina vaan odotuttaa itteään.