Kaikki vielä hengittää.

Tänään aamulla lähettiin oikeen metsään. Sylvi kulki kainalossa välillä rauhallisemmin ja välillä vähä kitisten ja väännellen ja sitten loppumatkasta jo melkeen nukkuen. Välillä se pääsi nuuhkimaan maata ja sitten taas syliin.

Terrierit kun saivat aamuruokansa tuli molempien sanottua vähän tiukemmin neitille kuinkas asiat nyt onkaan. Ensin Aatu kun ootti ruokaa ja Sylvi väsyneenä meinas heittäytyä sen selän päälle nukkumaan, niinku aina sisarusten kanssa tehtiin, mutta Aatulle se oli pikkusen liikaa. Sitten Takku kun söi niin Sylvi niin iloisesti meinas mennä auttamaan kupin tyhjennyksessä mutta Takku ei sitten apua tarvinnutkaan. Kumpaakin Sylvi uskoi ja jätti rauhaan.

Keskipäivällä mentiin taas ulos istuskelemaan, tällä kertaa vaan me Sylvin kanssa. Vähän pientä leikkiä ja maistelemista ja sitten Sylvi alkoi nukkumaan eikä häirinny ruohonleikkurikaan melkeen vieressä.

Sylvi on jatkanut nukkumista tänäänkin, päivän mittaan ei oo kun pikku pätkiä pysyny hereillä ja sitten taas nukkunut makosasti pitkiä pätkiä. Illalla oli sitten kunnon iltariehumisen paikka, niinkuin eilenkin. Sylvi teki Sylvi-hyökkäyksiä nenää puremaan ja nuolemaan kaikki paikat kun maattiin maassa. =) Ja leluja riepoteltiin ja Sylvi voitti melkeen aina. Tekee hyvää pikku-Sylvin egolle kun täälä pieni jännitys on kuitenkin koko ajan ilmassa. En tiiä sitte saako se sen nukkumaankin noin paljon. Tai sitten pikku-Sylvit vaan tarttee paljon unta. Ja raitis ilma tietty väsyttää. =)

No mutta mä oon sitte kun Sylvi on nukkunut niin tehny vähä yksinoloharjotuksia ja tänään on sujunu oikeen loistavasti, aina kun on kotiin tultu on Sylvi ollu vain unisen näkönen eikä oo mitään kuulunukkaan oven taakse. Eilen aamulla kun kuului ihan selvästi että sielä se vinkuu.

Iltapäivällä alotin ja ensin kävin kaupassa, kaikki kolme oli kotona. Sitten jonkun ajan päästä seuraavaksi lähdin yksin Aatun kanssa kävelemään ja jätin Sylvin Takun kanssa kotiin. Jännitys tuli tässä esiin kun alkumatkasta Aatu oikeestaan pissas alleen, ei nostanut jalkaa vaan se vaan tuli. Mä oon kyllä seurannu kun ollaan ulkona oltu että kun se nostaa jalkaa se ei pissaa ollenkaan. Oli se vähän ehkä melkeen hyperaktiivinen koko lenkin, vaikka se nyt muutenkin on aika innokas mutta nyt se oli melkeen sen hyper. Hyvää seuraamista melkeen koko kävely eikä edes pitänyt ääntä. =) Oli mulla sille lelu mistä se menee ihan sekasin että siinä voipi olla syy hyperyyteen. Mutta teki varmasti hyvää Aatulle kun sen vauhtitarve on näihin muihin verrattuna kuitenkin vähän eri luokkaa. Ja nyt kun on kuuma niin Takkukaan ei pahemmin tietä pitkin kävele. Sitten kun tultiin kotiin mentiin Sylviä pissattamaan ja Takku lähti sitten mukaan. Siinä ei sen kummempia, Sylvi ei samalla tavalla juoksentele sen perässä kun Aatun. Eikä Takkukaan samalla tavalla kyllä mee kun Aatu, se tulee ihan rauhassa, useimmiten perässä. Ja Takku ei pahemmin Sylvistä piittaa niinku ensimmäisenä päivänä. Luun se tyttö vaan illalla T:ltä taas vei kelmi. Ensin Takku sille näytti hammasrivistönsä mutta Sylvi kiemurteli sitten ihan justiin sille etäisyydelle minkä T kesti ja sitten se oli luun menoa. =) Myöhemmin lähti Sylviä pissataamaan sitten Aatu. Takku oli yksin kotona (mitä se ei oo pystyny tekemään ikinä olematta hiljaa) ja nukkui aivan täysin tietämättömänä että on yksin. Sylvi taas kauhiasti yritti Aatua mukaan leikkiin ja otti kunnon spurtteja. No viimeinkin sitten Aatu teki samoin ja rupes oikeen pyydystämään Sylviä, tais ottaa vähä kiinnikin ja Sylvi sitten vähä järkyttyi tästä odottamattomasta eleestä =) Ja kun Aatu ei mikään hiljainen kaveri ole kun se ääntä päästää. Mutta traumoja S ei saanu koska vielä tämän jälkeenkin jatkoi sitten sen perässä kulkemista ja tönimistä.

Myöhemmin lähdin vielä terriereiden kanssa ja Sylvi jäi yksin kotiin ja ihan rauhallinen oli, niinkuin muinakin kertoina kun tulin takaisin kotiin.

Vähän on nyt ollut, varsinkin illalla sellasta murinaa ja jännitettä jos jollekin. Sylville tietty ja terrierit toisillensa, varsinkin Aatu Takulle. Alkaa pojat vissiin tuumailemaan että helkkari jos tuo pentu ei ookkaan vaan käymässä täällä. =)