Sylville LAGUn kisoista ensimmäinen kolmosten nolla. Se ei oikein siltä maalissa tuntunut mutta tyylipisteitä ei vielä onneksi agilityssä jaeta.

Se oli ensimmäiseltä radalta lauantaina. Loput viikonlopun kolme rataa oli hylkyjä mutta oikein mainioita kaikki eikä niissä ollut muuta tökspaikkaa kun se hylkykohta.

Kaikilla radoilla Sylpantteri oli lähdössä vähän turhan kierroksilla, luulen että Rauha joka meni joka radalla meitä ennen ja jolla on tapana pitää pientä ääntä samalla kun menee kuumensi pienen pään. Sen aikana en meinannut millään saaha Sylppyä

pysymään aloillaan. Kaikissa lähdöissä jäi omaan lähtöönsä meleki huutamaan itekki ja kahdella radalla nousi. Viimeisellä oli aika mahotonki, kahteen kertaan kävin palauttamassa. Ei kuitenkaan esteitä suorittanu, kunhan nousi. Päätin jo viimesellä radalla että jos vielä nousee kiitän Sari tuomaria kärsivällisyydestä ja lähdetään pois.

Nyt treenataan pikkusen normaalia enemmän lähtöjä ja sitä koska sieltä tullaan. Aika levotonta on meininki välillä myös treeneissä. Jatkossa ei kisoissa lähdetä ollenkaan radalle jos ei istu niin kun on sovittu. Ja täytyy mennä treenaamaan jonkun huutavan koiran lähelle että saa pidettyä pienen päänsä sieläkin kasassa.