Puolitoista päivää on oltu nyt taas töissä ja tuntuu ettei oo melkeen poissa ollukkaan. =) Ruokkiksella käyn kotona, Sylvi ollut seittemältä pissalla ja sitten puol yhentoista aikaan ja vähän jälkeen. Sisälle ei ole tehnyt mitään. Iltapäivällä sama juttu. Eilen illan mä sitten kävin kaikkien kanssa erikseen sellasella lenkillä/ulkoilulla kun jokaselle sopii. Ja samalla harjottelivat olemaan yksin sen aikaan erilaisilla kokoonpanoilla. =)

Muutamia päiviä sitten alkoivat nämä nuorimmaiset painia ja Aatu on mennyt selälle ja päästäny Sylvin päällensäkin. Nyt kun ne äsken väänsi oli Takkukin intona häntä heiluen vieressä vahtimassa ja kun Sylvi juoksi eestaas se seuras perässä.  

Eilen oli taas pelastustreenit Sylvillä. Oltiin yhden treenikaverin luona Koivulahdessa, sielä oli kiva olla. Sylvi sai taas pussailla ja riehua kaikkien kanssa ja hyvin se tajusi tämän homman ja kävi taas kaikkien luona peräjälkeen. Välillä se kävi kymmenen sekuntia huilaamassa mun sylissä ja sitten taas mentiin. =) Reipas pentu se on. Ei haitannut juuri muiden koirien haukku autoista eikä liioin ruohonleikkurin pörinä vieressä. Tutki kaikkia kivoja paikkoja ja koneita mitä tilalla oli. Autossa se otti oikeen rennosti kun oltiin muita koiria treenamassa ja otti uniakin sielä. Hevosia se katteli sylistä eikä ne muuta reaktiota oikeestaan vielä saanu aikaan kun tuijottamista. Ihailua ja ihmettelyä sai taas Syltty ja se lähtee vaikka ruohoa saalistamaan kun sitä heiluttelee.