Eilen oltiin kävelemässä Merikaarrossa, siis siellä minne aikomus muuttaa ensi viikonloppuna. Löysimmekin kivan parin tunnin metsälenkin ja kaikki jaksoivat hyvin. Eiköhän me sielä viihdytä. Nyt pitäisi vissiin kauheesti alkaa pakkaamaan..

Muutama koira tuli myös vastaan kun kävelimme tiellä ja saimme hyvältä etäisyydeltä ohitella niin Sylvikin ohitteli niin nätisti ja äänettömästi että.

Olen saanut Sylvin haukkumaan. En ole sen kummemmin yrittänytkään. Kaikki alkoi kun makoilin sohvalla ja Syltty kantoi lelua siihen. Otin lelun piiloon ja laitoin silmät kiinni ja sanoin hauku ja vähän ite haukahdin. Hetken aikaa meni ja sitten se haukahti. Nyt se haukahtaa jo aika mallikkaasti ja tietää mistä on kyse kun laitan lelun piiloon. Komea haukku sillä on. Aivan niinkuin isolla koiralla pitääkin olla.

Torstaina agitreeneissä ei oikeen kulkenut vaihteeksi. =) Hauskaa. Aatu ei pysynyt lähdössä ei sitten millään ja siinä kun aikamme taisteltiin ennenkuin pääsimme alkuun oli kierroksia kerätty aika paljon ja puomilla hidastus ei ollut niin voimakas. Kontaktivirheitä se ei kuitenkaan tehnyt. En tiedä pääsikö se kisoissa varastamaan ja sen takia niin hankalaa. Hyppärillä se pysyi mutta agiradalla nousi istumaan kun otin askeleen, palasin takas ja komensin istumaan ja sen jälkeen en enää koiraan katsonut.

Sylvin kanssa ei olla nyt oltu agiloimassa ollenkaan. Tänään on kentällä tokokisat joten ei päästä vieläkään. Katsotaan josko mentäisiin katsomaan. Sylvin kanssa tai ilman. Keskiviikkona on vapaapäivä joten silloin viimestään mennään kentälle päivällä.

Tänään tokokisojen jälkeen siirretään jo osa esteistä hallille ja harkat alkavat sielä jo osalla porukkaa. Iik. Menipä ulkokausi nopeaan. Me jatkamme ulkosalla vielä niin kauan kuin pystymme ja siirrämme esteet sitten myöhemmin Koivulahden kasvihuoneelle jossa reenaavat VASsin kaksi ryhmää. Loppuvuodesta on tarkoitus käydä Syltyn kanssa pentukurssilla. Ajattelin ensin että en mene kursseille vaan hommailen itekseni mutta voisi kuitenkin tehdä hyvää meidän ylisosiaaliselle neitoselle saada treeniseuraa jo pikkuhiljaa. =)