Minä olin töissä, koirat uimassa ja yhdessä treenattiin. Ainakin niin luulen.

Tein nyt listat joiden mukaan treenaan, oman yksittäisistä esteistä ja sitten tekniikkajutuista. En osannut päättää minkä ajan teen samaa joten käydään nyt kaikki kerran läpi ensin. Esteitä voisi ehkä tehdä pidempääkin yhtä mutta toinen lista oli niin pitkä että menisi iäisyys ennekuin se on käyty aina läpi. Ja siihen varmasti koko ajan tulee lisää juttuja. 

Alkuviikosta käytiin ottamassa listan ensimmäiset, keinu ja putken pään ohitus. Näitä teki vain Sylvi, Aatu otti vain SM-palautuksena kerran kontaktit ja hienosti pysähtyi alas.

Juhannusaattona perjantaina otettiin keppejä ja pöytää. Kepit ja kontaktit on molemmissa listoissa. Kepeillä päätin keskittyä nyt sisäänmenoihin. Molemmista suunnista ja Sylvin kanssa lisäksi kutsuin jostain puolesta välistä keppejä ja hienosti lähti pujottelemaan.

Sunnuntaina pituutta ja välistävetoa.

Tänään tallasin molemmille jäljet ja aamuruoka syötiin sieltä. Jälkeä on tehty niin vähän ja harvoin että se on kuin alottaisi joka kerralla alusta. Teen pellolle, joka askeleella nami. Alussa tahtoo olla Sylvillä turhan kiire aina, sitten loppua kohden näyttää tosi kivalta. Näin maallikon silmään. Aatulla on aina liian kiire.