No niin. Nyt se alkaa homma toimimaan kisoissakin. Kiitos minulle joka jätin Tampereen tuskailut sinne. =) Meno oli rentoa ja koira kulki kuin unelma. Se saikin kehuja yhdeltä tädiltä päivän päätteeksi. Sanoi että on ilo katsella kun Aatun meno näyttää niin iloiselta. Hienoa jos se näyttää iloiselta, itse en ehkä olisi sitä adjektiivia valinnut. =) Stressaantunut tai tuskastunut ehkä...

Mutta ei rata ihan täydellinen vielä ollut. Kolmen esteen jälkeen koira lukitti suoraan Aalle vaikka piti mennä vähän oikealle päin suuntaavaan keinuun. A ja hyppy siinä molemmin puolin. Se juoksi niin lähelle Ata että mä katoin että sinne menee ja painoin keinun melkein ohi ja tännetännetänne ja sehän kääntyi kuin kääntyikin vielä. Sitten meinattiin porhaltaa tietty keinun ohi. Sain kuitenkin känettyä niin että meni keinulle enkä ollut varma saatiinko kielto vaiko eikö. No ei siitä sitten tullut. Tämän jälkeen sitten agiLIIDETTIIN kunnolla ja kivaa oli. Koira tuntui hirmuisen varmalta, pysyi lähdössä, lähti pujottelemaan ja pujotteli loppuun asti eikä mielessä juolahtanutkaan että se lopettaisi kesken. Sain jopa vähän otettua etumatkaa ja työnnettyä vasemmalle putkeen kun itse menin keppien "oikeaa" puolta. Samaa tehtiin juuri treeneissä ja oli mulle hieman hankala ajoittaa. Kääntyi pienesti ja loppusuoralla oli paljon edellä mutta meni eteen-käskyllä renkaan ja hypyn. Puomilla pidin ja varmistelin liian kauan. Pysähdyin siihen sen viereen ja sitten vasta jatkettiin matkaa. Mutta ihan hyvä niin. Nollalla oltiin neljänsiä. Hävittiin Leilalle (siis maajoukkuekoira) joka voitti reilu kolme sekuntia. Ei ollenkaan paha puomin hidastelun ja alun pienen harhautumisen jälkeen. =)

Toisella radalla Aatu olis tehnyt vielä nollan mutta Riikka oli vähän myöhässä ja ohjasi väärään putkeen koiransa. Muuten sama hyvä meno jatkui. Alussa tuli aika iso kaarros. Taisi A vetää sielläkin edessä?! Puomilla ja keinulla ei aikomustakaan roiskasta kummallakaan radalla.  Äkkiä lisää kisoja! =)

No mitäs me Syltyn kanssa sitten. Se tuli hengailemaan Aatun ratojen jälkeen kunnolla maneesin nurkille. Hevoset eivät oikeastaan haitanneet ollenkaan, vähän kerran pöhähti. Oli ihan innoissaan tekemässä mun kanssa jotain eikä ottanut häiriötä oikeestaan ollenkaan muista koirista. Leikittiin ja otettiin sivulle tuloa joka tapahtui hirveällä vauhdilla ja tohinalla. Sitten vähän seurattiin. Sekin oli reipasta kaikki viisi askelta nenä kiinni namissa. Ja muuten sitten vaan lämmiteltiin sielä yhdessä maxi kolmosten kanssa. ;)